Campadre

Måste ju tipsa er om underbara Campadre

Som är skandinaviens första “Private Shopping Club”. På Campadre får du unika erbjudanden på eftertraktade varumärken, varje dag. Mode, heminredning, sport, resor och andra livsstilsprodukter – upp till 70 % under ordinarie butikspris. Här är din inbjudan, bli medlem du med!

Just nu har de asgrymma kampanjer! Jag skall absolut passa på att köpa de underbara Rosti skålarna billigt nu! 169:- för 4-pack!!!!
Det pågår massa bra kampanjer nu, Dadadoo,Lundmyr, Brio,Buppa, Salming, Scoop mfl!


22 thoughts on “Campadre

 1. Tanden gör faktiskt inte det minsta ont längre, dom gjorde rent den så fint igår så nu känner jag ingenting – men jag hoppas att dom drar ut den ändå på fredag så jag slipper problem med den i framtiden. En visdomstand mer eller mindre, har jag klarat mig i 28 år utan den så=) Har du fått alla dina visdomständer?

 2. Näe jag är inte med där. kanske ska kolla in det 😉

  Sv Haha men det ÄR äkta GB och de heter Twister. Men inte samma smak som de vanliga styck glassarna 😉

 3. Saken är att de blir som att de blir för mycket glamour kring detta med kriminaliteten. De är fel. Killen hade lämnat detta bakom sig å de nämndes med en mini text i slutet av programmet men inte varför. Det blir fel. Ska du läsa något som är redigt bra så läs Jag är wanted av David Larsson. Han speglar hur livet verkligen är och han är ju yrkeskriminell som idag lämnat detta livet bakom sig.

 4. jag klarar mig nog om jag får sitta själv alla hjärtans dag! Men det finns någon som jag gärna träffar då, men honom vill jag träffa alla dagar så 🙂

 5. Campadre har barnveckor nu så det är massa barnföretag som har erbjudanden, Brio bla.
  Det är verkligen att rekommendera som du säger.

  Ang ditt svar hos mig; jag är inte alls nöjd med BB-sele och många med mig när man frågat runt, inte vidare ergonomisk och så fort barnet väger lite mer får man skitont i ryggen.

  Mitt tips, som Alva älskade då man får dom mer mot kroppen är bärsjalen, Alva bodde i den hela sommaren, så fort man la henne där i somnade hon. Jag hade henne vänd mot mig och drog sjalen över henne. Nu när hon är större har jag den utåt. Hennes pappa har alltid henne i den när han går med hunden. PLUS att du belastar inte ryggen alls.

  Vanliga trikåbärsjal.. kolla blocket eller tradera många säljer helt oanvända där.
  Mitt stalltips. 🙂

  Det är verkligen snart du får bebis, minns tiden du är i nu när man läääängtade ihjäl sig.
  Man ville inget annat än att bebisen skulle komma.
  Vet du var det blir? Vi visste inte och det var så spännande att kolla efter när hon kom ut.

 6. Ja men att vara gravid är inte nån picknick kroppen behöver vila så är de bara å självklart blir du trött även om du jobbar på kontor.
  Jag var hemma hela graviditeten mådde illa så jag var inlagd i omgångar mådde illa 7 mån av graviditeten hade blödning en rejäl en å hade tappat en före graviditeten med min son så de var struligt värre å svällde upp så man såg ut som en levande fotboll 🙂 Men de visade sig när jag födde han att jag hade väntat tvillingar å att de var den ena som blött ut för hade två moderkakor.

  Så passa på å vila å njut för tro mig sömn blir de lite av sen så ta alla chanser du får nu när du blir ledig.

  Kram Laila

 7. Vilka söta grejer de hade där!
  Ja de är lite knepiga att baka dem med tanke att man först ska baka sockerkaka att smula ner 🙂 Förstår att det känns tungt att lämna jobbet men du kan ju åka och hälsa på så ofta du vill och orkar 🙂
  Tänkt ut något till testfredag?

 8. Kikar in denna torsdag och önskar en bra dag. Här snöar de och jag har August hemma och sjuk men jag försöker plocka och grejja med de som finns. Å de finns alltid å göra av någon konstig anledning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *