För er som gillar Bingo…

Jag har hittat en Bingo sida som har samlat de bästa utav alla Bingo sidor.
Samt att det finns recensioner av de olika sidorna, vilket jag tycker är grymt bra. Likaså att man kan läsa allt om Bingo, olika sorters bingo, regler och bingons historia.
De har samlat de populäraste/största bingosidorna finns där, Svenska Spel, Best Bingo, Caliber Bingo och Lyckobingo.
Emellanåt brukar vi spela bingolotto när det är lite extra stora vinster i potten, nyårsafton, juldagen etc. Brukar ni spela då?
Sedan bingo online har jag provspelat ett par ggr, rätt så kul faktiskt. De erbjuder ju alltid t.ex 50:- att spela för i början..kul då om lyckas med att öka potten;) Kika in på denna Bingosida där har det just nu ett sådant erbjudande, om ni är sugna på att testa.

Det här med online spel är ju en genre i sig att ta upp egentligen, vad tycker ni om onlinespel? Spelar ni något online?
Själv är jag ingen spelare direkt, men någon gång ibland kan det vara kul. I sportsammanhang t.ex. När det är VM är det extra kul att spela.

11 thoughts on “För er som gillar Bingo…

 1. Hejsan vännen ja de kommer sig av att hon under uppväxten ett tag var hos en tjej som behandlade henne illa hon var bara skinn å ben när hon kom till mig å livrädd för karlar å händer förutom mina dom var hon tydligen aldrig rädd för varför vet vi inte men mamma min trodde de var för att jag är så lugn av mig å att hon kände av de.
  Hon var både hårdhänt å hennes kille var tydligen väldigt hårdhänt med henne i fyllan så de har satt sina spår i henne tyvärr så har jobbat hårt med henne sen hon kom för att hon ska slappna av å bli av med dom egenheterna å de går bättre å bättre.
  Sen så var tjejen ute å gick med henne en långprommis när de var -22 grader ute så hon förfrös öronen på henne så dom tål tyvärr inte nå mycke kyla efter de.
  Nervösa människor försöker hon vara dominant mot på en gång så de jobbar vi oxå på.

  Ja den var ju så himla snygg ringen så de var så himla kul att vinna den.

  Kram Laila

 2. Ja den tiden innan bebis kommer behöver man. FÖr att få ta det lugnt..Boa och förbereda sig lite. 🙂

  KRAM

 3. jag gillar inte bingo tyvärr. Gillar bara flashspel ;P

  sv: åh gudarns, lycka till 😀 Jag ska nog bara lördagsmysa ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *