Jihaaaa Swingfly & Danny

Mina 2 favoriter gick vidare, lovely! Vi röstade på Swingfly x-antal ggr;) Riktigt grymma låtar båda 2! Roligt att Christoffer Hiding från Idol 2007 var med och sjöng med Swingfly..
Har suttit & lyssnat på Swingflys andra låtar på Youtube, har nog hittat en ny favvo!! Tyckte vi kände igen beatet från Teddybears Sthlm, då han är med där!

Vilken underbar melodifestivalsida dom har också iår!

30 thoughts on “Jihaaaa Swingfly & Danny

 1. Godmorgon min favvis e Danny var han än e med o tävlar så hejar jag alltid på honom 🙂 han dansar så otroligt bra o har alltid gjort det. kram

 2. Tack så mycket. 😀 Ja jag håller verkligen tummarna för att jag kommer in. 🙂
  Har lite kvar på arbetsproverna men det har jag till den 15maj på mig att slutgöra. 😛 hehe.

  Åhh vad spännande. 😀 (vet inte riktigt vad det innebär med BF, men något spännande med barnet kanske. 😉 )

  svarar på din fråga senare idag, tack så mycket för frågan. 🙂

  Kramar.

 3. Jag var bara tvungen att se Dannys koreografi hörde i en intervju tidigare i veckan att Nick Bass gjort den!!!!!! Det är typ Gigantiskt! Han är helt otrolig, en av de största och mest eftertraktade koreograferna i hela världen. 🙂
  Och jag blev inte besviken på dansen i hans nummer igår. Låten är ju inget som jag lyssnar på i vanliga fall liksom, men den var absolut helt okej. 🙂

  Härligt att gå på mammalegihet på alla hjärtansdag. Blir en extra mys dag då då kanske. 🙂

  Nu ska jag snart iväg och jobba hela dagen.. puh!

 4. Men Linda, Kill Bill!? Hur kan man inte älska Kill Bill ^^

  Machete har jag inte sett faktiskt 🙂 Vad är det för film?

 5. Såg inte gårdagens festival men alla jag har hört verkar tycka att det var dåligt men kul att alla inte tycker det iallafall. =) Alltid skoj när ens favoriter går vidare!

 6. Ja, varenda en är medlem där så det är inte lätt att värva folk numera :P.

  Att vi har ja! köpte en i december efter att ha funderat på det i säkert ett år, haha. Bästa köpet på länge 😉

 7. Hahah ja aktiveringsleksak har vi testat, i princip alla former, han sover gärna hemma, men ja som sagt dyker den lilla djävulen fram då och då 🙂 Men det är lite charmen, all hans enerig och alla tokiga påhitt, däremot så hade det nog varit trevligt även för han med mer yta, hade vi haft en trädgård hade det ju varit lättare, kunde han fått springa av sig på ett annat sätt 🙂 Men han ska ju vara med oss många år till, så den chansen finns ju hihi.

  Blir det hus, blir det nog i gbg trakten, alt. i min gamla hemort alingsås, beror ju helt på vad som finns och vad vi hittar, men skönt att planerna finns i alla fall, stillar kliet i fingrarna lite haha. Just nu så pluggar jag, evighetsjobb minst sagt, men ska ge mig på att söka lite jobb nu i dagarna som kommer, känner att jag behöver ut och träffa folk och få lufta huvudet lite 😀 Så förhoppningsvis blir det något litet snart.

  Hade varit underbart att hälsa på er, träffa dig och familjen och se ert fina hus såklart. Hur har helgen varit? har ni hittat på något mysigt?

  Pusss

 8. Hahah ja aktiveringsleksak har vi testat, i princip alla former, han sover gärna hemma, men ja som sagt dyker den lilla djävulen fram då och då 🙂 Men det är lite charmen, all hans enerig och alla tokiga påhitt, däremot så hade det nog varit trevligt även för han med mer yta, hade vi haft en trädgård hade det ju varit lättare, kunde han fått springa av sig på ett annat sätt 🙂 Men han ska ju vara med oss många år till, så den chansen finns ju hihi.

  Blir det hus, blir det nog i gbg trakten, alt. i min gamla hemort alingsås, beror ju helt på vad som finns och vad vi hittar, men skönt att planerna finns i alla fall, stillar kliet i fingrarna lite haha. Just nu så pluggar jag, evighetsjobb minst sagt, men ska ge mig på att söka lite jobb nu i dagarna som kommer, känner att jag behöver ut och träffa folk och få lufta huvudet lite 😀 Så förhoppningsvis blir det något litet snart.

  Hade varit underbart att hälsa på er, träffa dig och familjen och se ert fina hus såklart. Hur har helgen varit? har ni hittat på något mysigt?

  Pusss

 9. Spännande! Nu väntar jag minst lika mycket som ni gör 😛 Hur nu det är möjligt, men det gör jag! Kommer sitta som på nålar och bara vänta 🙂

  Yes, imorgon sticker vi en månad till Thailand, kommer hem den 8 mars igen 🙂 Känns lite konstigt att snart ligga på en strand men jag klagar inte! Önskar kanske att man kunde packa ner människor i resväskan istället för kläder.. För visst hade det varit roligt att ha en massa nära å kära med 🙂 Vet iofs inte hur många som skulle få plats i en resväska… Men ifall man.. :/ haha, neej usch! Hur tänker jag nu! 😛

  Kommer inte försvinna, kommer att uppdatera bloggen och bete mig precis som vanligt 🙂 Så det kommer vara ungefär som att jag är hemma, bara att det är lite soligare och några grader varmare förhoppningvis 😉

  Massa kramar

 10. Hoppas du haft en trevlig helg!? Här har vi haft ett utbrott av vinterkräksjukan mitt i Mello på lördagskvällen, men nu verkar sonen redan ha återhämtat sig, hoppas vi andra slipper undan! Hittade inga egna favoriter i denna deltävling men Dannys låt satte sig ju verkligen.

  Kramar

 11. Hejsan vännen ja du de blev inte nån städning idag för skallen sa upp sig så när vi ätit go middag som sonen lagat inkl efterrätt så la jag mig på soffan en stund å small av totalt så har sovit bort kvällen kan man säga så jag lär väl inte få sova nåt inatt med andra ord :S om jag känner mig själv rätt.
  Men middagen var supergod å jag njöt av att slippa laga till den 🙂

  Ja hon löser hår nåt otroligt så imorron måste jag bara dammsuga bort lite hår även dammsuga av min hund de brukar jag göra när hon löser hår hon tycker om de när man rör om i pälsen de är svalkande på nånt sätt för henne men gäller bara den stora dom små försvinner när dom ser dammsugaren ha ha ha.

  Kram Laila

 12. Jag hejade på Danny, Jenny Silver och Dilba! Var så otroligt bra startfält iår tycker jag 😀 Swingfly var bra men låter som alla deras andra låtar 🙂
  Ja eller hur, fram med glassen nu Triumf 😀

 13. Men va kul… du får lägga ut bilder sedan å visa albumet. Ja har allt tänkt på nå liknande men ja ghar inte haft kraften. Just nu när jag är sjuk borde jag men med ångest och anant så blir inget gjort.

 14. Gålles öron behöver inte ens springas sådär, han har nåt allvarligt fel o tror han är en annan art typ.

  Fiiin mage-bild såg jag också, du är vacker som en gudinna med din fina mage 😀 det är verkligen vackert med gravidmagar som din (så är det så det så). Hmmm undrar om det är en liten pöjk, ja jag har ju gissat på det men som sagt inte sett dig bakifrån på ett tag fniss

  kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *