Kapslar beställda/BB-väska

Fick beställt lite kapslar igår till vår Dolce-Gusto, vid första beställningen så fick man 2 lådor gratis, så nu är det beställt. I fortsättningen kommer jag köpa på Elgiganten..

UPDATE! JAG MAKULERADE BESTÄLLNINGEN FRÅN DOLCE-GUSTO DÅ DE HAR DHL OCH JAG FÅR ÅKA TILL LYSEKIL O HÄMTA PAKETET ÄR ALDRIG ÅT DET HÅLLET. BAD DEM ATT ÄNDRA TILL TORP KÖPCENTRUM, MEN HON KUNDE INTE LOVA NÅGOT! SÅ JÄKLA DÅLIGT!
———————————————————————-

Har fått strikta order ifrån fästman att packa min BB-väska som jag av någon konstig anledning aldrig får gjort,hehe..bäst att göra det idag!

Måste också boka om min klipptid som är på måndag samma tid som vi skall befinna oss på Näl för information inför förlossningen..
Imorgon är det BM 9.30 som satt av extra tid ifall vi har några frågor.

18 thoughts on “Kapslar beställda/BB-väska

 1. ÅÅ tusen tack 😀 vi har även fått nått tips att man ska trycka ner huvudet lite ovanför där hon kissat så fattar hon att de va fel 🙂 men vi ska definitivt pröva din taktik ;D kraaaam

 2. Ja de brukar ju ha massa gulligt. Härligt att få gå å känna å köpa saker…

  Ja de är jobbigt men ajg hoppas att skolan har ideer på hur vi ska jobba vidare. Jag hoppas att de löser sig och att de en dag går lättare för august.

 3. Hej! Här var det ett tag sedan man trillade in.
  Jo de där små Vodolls:en är verlien ursöta !

  Vad spännade, nu är det ju snart dags!! Är du beredd nu då 😉
  Kan ju vara bra att ha en väska packad nu när det inte är så lång tid kvar 🙂

 4. Svar:
  Jo, det är ju inte så skoj att vara på sjukhuset annat än när man jobbar och är där som frisk… Fast barnmorskan säger nog inte vad det blev 😉 Det brukar ni få kika på själva… och mitt i allt rus så brukar man ibland glömma bort det… och inte komma på förrän efter någon minut att man faktiskt inte vet vilket kön det blev! 😉

 5. Härligt med massa nya kapslar i olika smaker, det var inte farligt dyrt heller 🙂 Verkligen dåligt att de inte kunde ändra leveransstället, det måste ju gå tycker man. Likadant med H&M-köpet du gjorde där de inte tog bort larmet åt dig. Sånt gillar vi inte! 🙂

 6. ja, det är nog bäst att ha den färdigpackad. både en till dig, och en till bebis. kom ihåg tandborsten! och extra biindor, ifall det inte finns… men det ska ju finnas där. PÖSS!

  ps. dålig service, om de inte kan lova sånt. skulle bett om direkt hemleverans bara för det!

 7. Vi var på förlossnings information igår o ska gå på onsdag med. Jag tyckte det var mysigt o roligt,samtidigt väldigt spännande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *