Magbild vecka 36 (v.37)

Då går vi alldeles snart in i vecka 37 jag & bebis;) Jobbar denna vecka ut sedan är det dags för ledighet. Fixa till det man inte hunnit riktigt;) 4 veckor kvar till BF detta är helt ofattbart!!!!
Jag måste ju säga att min graviditet har varit supersmidig. Har massa energi & vill fixa..men visst börjar bli lite klumpigt med magen nu, det är väl det enda.

26 thoughts on “Magbild vecka 36 (v.37)

 1. Nej det är aldrig någon garanti! äter helst i kivik där vet man det är färska 🙂

  Skönt du haft en bra graviditet, hoppas resten av tiden som är kvar blir lika bra!

 2. Vackert1

  Åh det låter mysigt det! Jag är sjuk och har precis kämpat mig till affären och tillbaka. Nu kommer jag nog inte orka röra på mig mer idag haha

 3. Så fin mage! Ser ut som du inte fått några bristningar alls, är det så? 🙂
  Ja det förstår jag, skönt att få det gjort till slut sen när det är klart!

 4. Så fin mage! Ser ut som du inte fått några bristningar alls, är det så? 🙂
  Ja det förstår jag, skönt att få det gjort till slut sen när det är klart!

 5. Ja de är tragiskt när nån gör sånt å de innebär att min äldsta tik har fått uppfostra henne lite å lära henne lite så de har ändå gott bra för hon verkar ha haft bra förtroende för mig redan från början så de känns bra å mycke av hennes dåliga beteende är borta bara lite kvar å vikten är skapligt bra nu för hon väger 3,2 kilo nu men vägde inte ens 2 kg när hon kom hit man såg till och med chippet på ryggen illa illa.
  Idag ska jag snart iväg till min väninna å packa kött sen blir de tv resten av kvällen känner jag orkar inte nå annat om jag ska vara ärlig eller ids inte nå annat 🙂

  Kram Laila

 6. Åh bara 4 veckor kvar?! Jösses… 🙂
  Helt sjukt när man har väntat så pass länge 😉

  Skönt att höra att du slapp spyan och foglossningen 🙂
  Själv åkte man på allt tror jag, så jädrans trist. Min mor mår dåligt över det eftersom hon hade det så smidigt, det var henne bästa 9månader i hennes liv när hon väntade.. 🙂 Varför kunde man inte få så 😉 haha!
  krma

 7. Tack och tack! JAg blev verkligen så glad..hade inte varit så kul å väntat ända till September..då är han ju 11 månader liksom.

  Så fin mage! Härligt att du mår bra och så! 🙂

  KRAM

 8. Ååhhh, kläderna, lokan och magen!!! Åhh!!! Kan man säga något annat? 🙂 Supersöta käder, lokan måste testat och magen.. Gud så mysigt! 🙂 Är så glad för din/ERAN skull!

  Vet ni förresten vad det ska bli för en liten varelse?

  Eller hur, det är känsligt det där att störa mitt i tv-tittandet. Som igår tex… Haha, jag låg i soffan och vilade magen efter maten och kollade på en film (en shopaholics bekännelser) aldrig sett den innan faktiskt riktig tjejfilm men den dög att kolla på 🙂 Hursom.. då, DÅ går det bra att packa och fixa! Springa framför tv:n, och störa mig! Prata med mig om helt ovesäntliga saker som ifall jag packat ner solskydd och myggspray?!

 9. Bara en månad kvar?Vart tar tiden vägen….
  Tänk att få ligga där o snuffa på en ljuvlig liten baby,
  den lukten finns det inget som slår!

  Kramen från mig

 10. Åh, vilken fin mage du har fått 🙂 Bara 4 veckor kvar… inne på upploppet då ju 🙂
  Det skrämmer mig lite dock att min mage är nästan lika stor i vecka 24 som din är i vecka 36….

 11. Åhh sicken vacker mage 🙂 Håller med, nu kan vi ge fan i, rent ut sagt, att tappa bort varandra igen 🙂 Tror du kommer bli en toppen mamma, men förstår hur nervöst det måste vara, ett helt nytt liv som ligger framför er, som ska matchas ihop med ert eget och allt vad det innebär. Smidigt där att man iaf har nio mån på sig att förbereda sig hihih 🙂

  Med mig är allting helt okej, allt flyter på som det alltid har gjort, känns det som haha, längtar tills våren kommer nu på riktigt och man kan påbörja långa promenader i solen igen och allting. Likaså med Devil är allt toppen, envis liten skit som hittar på en massa jävla hyss, tror inte han har förstått innebörden av att vara hund, vilket är mitt fel såklart, men mänskligare hund har jag knappt sett.

  Hur har ni det? Hur går renoveringen med huset och allting, är ni klara etc. etc. Vi har liite planer på att införskaffa hus, är så trött på lägenhet så det finns inte, är verkligen inte min grej, jag behöver ha mer att göra och pyssla och grejja med, men får se hur det går.

  Puss och kram underbaring

 12. Skönt att du haft en lätt graviditet. Har kikat in på din blog de senaste dagarna o nu har jag bestämt mig för att börja följa på bloglovin, gillar din blogg!

 13. Åhh du har verkligen fått jättefin mage!
  Vad kul att tiden närmar sig 🙂

  Javisst kan vi träffas, bara det passar med jobbtider & så,det hade vart kul. Jaha finns det flera som bor runt om här?

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *