Mera Tina tavlor;)

Här ser ni var Foxy Lady hänger av duktiga Tina. Såklart har vi några tavlor till ifrån henne som tidigare hängt på andra ställen i vårt hus men nu hänger de i vårt vardagsrum..

Vackra Pochahontas (om vi får en flicka så skall den flyttas in i bebisrummet) & kärlek vid första ögonkastet min allra första Tina tavla & första mötet med Tina- Pink Flamingo tavlan, som jag bara var tvungen att ha!20 thoughts on “Mera Tina tavlor;)

 1. ja ni hann ju inte se huset live (med alla saker vi ju har till vardags i hemmet hihi, bortplockat som bara den till fotografering o visning), kul att du gillar det ändå.

  Så glad att jag träffade på dig, lill-sis, för då fick jag ju inte bara en liten söt syster utan hittade också till Tinas konst, är så glada för våra hjärtan-tavlor vi har i vår lilla stuga på hjul 😀 tror också att det blir fler, man vet vilken/vilka man vill ha när man ser dem, de liksom ropar på en eller hur!!

  Puss söt o krama om söta P från oss, vi vill ses snart bara så ni vet 😀

 2. Ja men precis, man slipper massa onödiga tankar och en massa onödiga turer till affären för att man inte vet vad man vill äta haha 😉

  Ja tur är väl det, annars skulle ju twistern alltid vara slut om ALLA gillade den lika mycket som mig haha 😉

 3. Fina! Vill också ha en Tina-tavla.=) Tyvärr har vi ingen som helst plats på vägarna där vi bor nu…

  Sv. Har testat en liknande från ett annat märke men inte MUS:s så är lite sugen på att köpa den, vet dock inte om jag har råd just nu..

 4. hihi nu är du nyfiken va 😉 Kan iaf säga att jag kommer flytta min blogg och kommer fortsätta som innan men med lite förändringar 😀
  Med jobb går det nog bra tror jag, hoppas få slutgiltigt svar från Stena Line i veckan 🙂

  Gott med kycklingcurry, det gör man alldeles för sällan egentligen! 🙂
  Igår var vi en tur till Kalmar och sen blev det myskväll med sambon!

 5. Det är mycket möjligt att det blir fler havs-inspirerade motiv, eller åtminstone old style-tattoo motiv som både ankarna och svalorna härstammar från.

  Under juli är det dags för utställning igen. Har tänkt att använda peace & love tavlorna som en typ av installation. En tavla som består av flera. Inte helt klar över idéen än. Men jag förvarnar att jag kanske kommer och hämtar dom=)

 6. Mycket snygga! Har precis fått hem en alldeles egen flamingotavla gjord av Tina. 😀 Och fler ska det bli! Ett annat tips är Vanadesse. Om ni har nån idol eller nått är hon skiiit duktig! Har två av henne. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *