Nedräkningen har börjat—> 6/3

Andra dagen på mammaledigheten har börjat. Nedräkningen till förlossningen har satt igång, 3 veckor kvar till förlossning om liten vill komma ut vill säga;)

Fick lite bebiskläder av svärmor i varierade storlekar, jättesöt äppelbodu med velourbyxor & en farfarsbody=) Nappflaskor är inhandlade kan vara bra att ha hemma..
Nu skall jag in o handla mat samt att fika med en vän & småfixa lite annat behövligt..


19 thoughts on “Nedräkningen har börjat—> 6/3

 1. Ja det är bra att dom har extrakoll denna gången,man kan ju känna sig lite lugnare då!

  Idag har jag inga planer,blir nog en lugn dag då jag inte känner mig helt bra.. Blir nog en promenad till stan o hämta ut en body på KappAhl och lite andra små gratisprylar.. Gratis är gott!

  Resten av dagen ska nog spenderas med att ta det lugnt och ha lite planering av framtiden..

  Fina kläder/grejer din bebis fått!

 2. Det börjar verkligen närma sig. Min "första" nedräkning" är nu tills jag slutar att jobba i nästa vecka den 25/2. Gud så konstigt det kommer kännas. Och sen börjar nedräkning nr två till den 10/3 om man nu kommer så långt.. 🙂 Men förmodligen gör man det och lite till! 🙂

 3. Solen börjar leta sig fram lite smått här och jag hoppas den orkar sig fram. väntar på august sedan blir de fika och jaaa jag tror nog ja måste sätta mig och göra något scrapp idag eftersom ajg har handlat ytterligare lite saker. LER… huga va skaer de blir. Måste prova.

  Ja man behöver rensa lite ibland å få undan. I regel blir sånt där just ståendes ett tag.

  Ha de gott idag.

 4. Så gulligt med de första små pytteplaggen. Mys! Vilken tur att du är ledig nu då när kroppen börjar säga ifrån med ryggont, då kan du ju vila upp dig ordentligt. Rå om dig nu o ha en fin dag, kramar!

 5. Hihi va skönt att du redan börjar vänja dig! Känns dumt att bara sluta men om du blir påmind genom att få ont så är det inget annat än rätt att gå hemma nu fram till den stora dagen!

  Härligt att fixa hemma när man har möjlighete 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *