Packat med stil;)

Då var BB-väskan packad & det med Friis & Company stil, fullkomligt älskar väskan! Stor & rymlig!
De sista inköpta bebiskläderna är tvättade, nappar kokade, ja allt som behövs göras. Nu skall det upp en hylla i bebisrummet & fixas lite;) Sen är vi redo!

Imorgon är det förlossningsinformation på Näl & dit skall vi förstås;)

Min kompis Erika tipsade mig att under hennes förlossning så fick hon ont i svanken, så hon låg o masserade sig själv tillslut…då kom jag ju på vår rosa massageapparat från OBH Nordica som går på batteri som jag använder nu när jag har ont i rygg o svank (foglossning) som är underbar, YES den tar vi med!

25 thoughts on “Packat med stil;)

 1. Jag har gått upp ganska så mycket mer 😉 Men jag har svullnat en hel del de sista veckorna med, så har med det att göra också.
  Melodifestivalen är inget vi kikar på men ikväll är de Big brother, de ska bli kul;)

 2. låter smart med massageapparaten!

  sv: ja då förstår jag om det känns lite avlägset. själv är jag ju 32 och sitter och knåpar med detta nu… har som innerstadsbo i sthlm aldrig haft behov av körkort, men nu när jag bor i tjottahejti är det liksom ett måste, så det är bara att bita ihop 🙂

 3. Tack söta för gratulationen på min födelsedag!!! 🙂

  Vad tjusigt du packat, vilken fräck BB-väska då!

  Ser fram emot bilder sen när renoveringen i hall o trappa är klar, känner på mig att det kommer bli superfint.

  Trevlig kväll, kramar

 4. åh jag måste också packa snart ! har dock ingen snygg väska, kan jag låna din sen när bebben kommit ? 😉 hihi

 5. Sv: Helt fantastiskt va! Så nära nu! 🙂

  Ja, nu är BB-väskan färdigpackad. Eller jag har lite grejer att slänga i sen innan vi åker in, typ lite kläder och så som jag går runt i annars. Köpte tex en mjukisdress till just BB-tiden, men den var ju så skön att jag ständigt går runt i den nu haha. 😉

 6. sv: Kan förstå det 🙂 Det måste vara jäääättte jobbigt att det går sakta nu när det är nära, men snart ska du se 🙂

  Åh en sådan måste jag nog också köpa, den och min vetedyna ska med till BB framöver 🙂

  Min foglossning hoppas jag INTE ska bli värre, men isåfall tar får jag bara ta smällen 🙂

 7. Ja, jag tycker att lägenheten är ett livstidsprojekt. ;P
  Men det är ju väldigt roligt att pyssla med saker också så tycker jag. Dock är ju detta vi håller på med nu riktigt, riktigt stort. Det är ju inte bara dörrar utan hela kramar som ska bytas och så är huset gammalt så underlagt under de gamla trösklarna är super dåligt, så det måste göras om med.. Men det är ju tanken på slutresultatet som får en att göra det ändå. 🙂

  Ser du på Big Brother ikväll? Vad tror du om människorna som kommer in. Några verkar vara riktigt roliga och andra luktar katastrof genom tvn. 😉 haha.

 8. MYS – så nära! Det kommer bli underbart! 🙂

  Den bruna hunden är en Border Collie – import från Wales. Hon har lite speciell färg som är ganska ovanlig, nämligen att hon är mottlad dvs inte helt vit i krage osv utan har bruna fläckar under.

  Oj en dalmatiner med olika färg på ögonen – det måste vara jätteovanligt!? Visste inte heller att de hade ett speciellt namn 🙂

  Snygg BB-väska – sitter själv och kollar och kollar och kollar… men det är svårt!

 9. Bra tips där med massageapparaten 😀 Det tror jag de flesta skulle behöva en på bb men inte tänker på. Verkligen en stylish väska!
  Ja ajg hoppas också vi tänker på europas publik med nu när vi röstar och inte får fram en stark person som vi älskar men som övriga länder inte förstår som de varit de senaste åren. Haha hon var ju lite charmig hon Varga men hade inte där att göra kan jag tycka. Oväntad låt med av en stureplansprofil! 🙂

 10. Nice! Jag hann ju inte med min väska in på förlossningen, den låg kvar i bilen eftersom allt gick så fort!

  Men 3 saker jag inte hade kunnat vara utan: mjukt lambi dasspapper, tvättlappar med olja till bebis (på BB använder dem papper o vatten) och lypsyl för lustgasen gör läpparna snustorra!!

  Inte lång tid kvar!!!

 11. Hi hi jag hade också en liknande väska av samma märke i fjol då jag åkte in den 25 feb och fick min bogge. Men det viktigaste jag hade med var cocacola och kexchoklad ;–P Gav mig energi att få ut mitt lilla underverk! KRAM och lycka till

 12. Det där var en bebisväska med stil! Så fint! Måste vara skönt att ha den packad nu för enligt dina beräkningar (dina & dina, barnmorskan kanske 🙂 ) så får ny snart ett sött & sprattlande lite knyte att ta hand om.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *