Reading My Book

“Passar på” att läsa ut Johan Theorins nyaste bok Blodäge. Har ni inte läst hans böcker, gör det! Har sträckläst nu ett bra tag & jag KAN INTE lägga ifrån mig den!! Tyckte den var lite jobbig i början men nu när alla lösa trådar kopplas samman är den grymt bra!

Inte många sidor kvar nu….

27 thoughts on “Reading My Book

 1. Jo har också hört det där med hjärtslagen,men jag tror på det min BM sa när jag frågade hur pass man kunde lita på det där.. Hon sa att man inte alls kunde gå på det utan att det som avgjorde hjärtslagen var hur aktiv bebisen är just vid mätningen.. Så det är nog bara slumpmässigt det där med kön och hjärtslag.. =)

  Min svägerska är bombsäker på att jag får en kille och hjärtslagen har ju legat mellan 146-152

 2. Åh, den blir nog väl till pass! Jag packar också alltid med mig för mycket..sjukt mycket! Jag hade med mig väldigt mycket och använde ingenting praktiskt taget..Junie använde samma kläder, först hade hon ju sjukhusets kläder, vi vågade inte använda det vi hade med oss i början och sen hade vi ju inte ngr i den storlekarna.. 😉
  Jag var också emot HM's kläder till en början, har väldigt lite av dem, tyckte att de hade bara Hello Kitty och skit..och gillar inte alls det! Men de har "organic cotton" på många av deras bodies och de är supermjuka..och apropå det..bodies som man inte knäpper uppe i nacken..guld! Junie avskyr att få ngt över huvudet och man är så rädd att man ska trycka för hårt på det lilla mjuka huvudet.. Min favoritbody är faktiskt en från HM som vi fick, en barbapapa..den är guld..mjuk och perfekt passform..kommer att köpa mer enfärgade bodies därifrån just för att de är så billiga och bra! Så döm inte förrän du provat 😉
  La Redoute är svårt, det får jag hålla med om..man får sålla lite..tyckte inte de hade så mycket fint men hittade en del på rean..hon har en superfin jacka i stl 54..ska köpa den i större storlek sen också.

  Lite beroende på hur länge du blir där, jag var ju där i 4 nätter..men jag kunde ju knappt röra mig och använde mest sjukhusets fula knäppskjorta..haha..men den var behagligast!
  bara 3 veckor kvar för dig nu! 🙂
  Det värsta är ju att han inte ser tränad ut, han ser ju bara sjukligt..pundigt..smal ut..

 3. Har du blevit mer så där att du vill "bygga bo" som alla pratar om? 🙂
  Trivs du med mammaledigt nu? 🙂

 4. Skönt att koppla av lite nu för dig! Men du har väl packat väskan innan du satte dig o läste vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????

  kramis

  budis på gång på huset sen igår om du missat

 5. Ja du dom gjorde vad dom behövde å min läkare litade jag blint på för hon hade varit med från början med alla missfallen å allt å varför de gjorde så ont var för att pga operationer så var jag väldigt ihopvuxen inne i magen så när han levde om å sparkade så slet han sönder de som vuxit ihop så de var därför dom gav mig de för att jag skulle få sova annars hade jag aldrig orkat med förlossningen 🙂

  När Niklas var under året sen så öppnade dom mig från sida till sida å tog bort resten av alla sammanväxtningar så de var en pärs.
  Jag har oxå en väldigt hög smärttröskel kan jag säga för så mycke värk som jag levt med genom årens lopp får man de.

  Jag har oxå en tatuering men den sitter på skulderbladet så den gjorde inte ont alls att göra 🙂

  Kram Laila

 6. Inte läst men det kanske jag skulle ta och göra då.=) Nej jag får väl lov att erkänna att jag är väldigt tveksam till att de skorna fungerar men de som testat verkar tycka det så kan vara värt att pröva. I annat fall är det iallafall snygg.

 7. Haha åh tack så mycket 😀 ahah

  Ja jo det är klart, vi tar ut henne väldigt ofta 🙂 men hon kissar varje gång vi är ute iaf, så hon fattar ju säkert att ute så kissar man 😉 ahh
  ja men det är ju kanoon! haha kram

 8. Härligt att du läst ut boken, verkar väldigt bra! 🙂
  Nej jag stör mig också väldigt ofta på att fel personer sitter på servicejobb. Otrevliga, lata och omedvetna om det.
  Har du kommit på något bra till testfredag imorgon?

 9. Ja det undrar jag med, du borde ju bli Uddevallas stora mammabloggare 😀 Men annars får du starta en egen nöjessida!
  Hihi det är inte lätt att komma på massa nyheter jämt. Vet inte vilken du menar faktiskt när det kommer till chokladen. Vad sägs om Marabou Premiums nya Sea Salt Pecan? Sen är svart och blå. Eller marabou mango? 🙂

 10. Hehe då gör vi så! Jag tar också en premiumsmak så håller vi oss ännu mer till ämnet 😉 Det är ju lite kul med att vi provar två olika smaker inom ett märke!
  Haha ja men då skulle du ju slå igenom stort om det inte finns bättre motstånd 😉 Ja en nöjessajt är det myyycket jobb med, du får hitta en bra portal ja!

 11. Den har jag provat, den är jättegod så där har du något bra att vänta dig 😉 Men jag kör på den tunna premiumchokladen med sea salt pecan då 😀

  Ja jag tycker också det borde finnas en sån portal, kanske kan prova på Mama.nu. Du kan ju marknadsföra dig där som uddevallas mama 😉

 12. Ja LINDEX har mycket fint tycker jag, mer än Kappahl (om man bortser från den underbara Newbie serien). Läste att du dock föredrog Kappahl? Tur inte alla tycker lika! 😀

  Ja.. poppis har det blivit och varit läänge. 🙂

  KRAM

 13. Jag kommer att sakna min mage, gillar den så mycket och är så van vid att den är där!

  Hihi, jag vill bara läsa om graviditet och bebisar nu 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *