Scrapping av receptbok på g…

Idag kilade jag in på Panduro och köpte lite scrapping saker;) Skall ju scrappa ihop min egna receptbok är tanken, såååå jag har börjat o hittills går det bra med mitt första scrapping projekt;)

15 thoughts on “Scrapping av receptbok på g…

 1. Nu blev jag sugen på att pyssla. En egen receptbok låter kul, men jag är alldeles för spontan vid min matlagning. Visa gärna resultatet sedan! Det hade varit kul att se hur det blev:) Ett nytt recept hade inte suttit fel heller.

 2. ÅH vilka fina band du hittat, kommer bli en så fin receptbok det där med en massa gott i 😀
  Nej vi har inte flyttat över några inlägg alls hit jag har bara dubbelpublicerat både här och på den förra några dagar denna vecka så det inte skulle vara tomt här när alla börjar kika in 😀
  Det kommer ju bli jättekul om du börjar blogga på mama.nu med! Jadu det är ganska krångligt att komma på bra namn men det ska vi nog komma på ett 😉 Snart ska det börjas med middagen här och sen är det testfredag 😀

 3. Lycka till med scrapingen.=) Sv. Då ska jag nog titta efter hans böcker men det får vänta lite, har redan över 50 böcker som ligger och väntar på att läsas….

 4. Tack, 🙂
  Har ett besök hos min bm på torsdag den 24, hoppas verkligen jag slipper gå dit då. Men man vet aldrig, lite roligt att vänta ändå 🙂 Läste någonstanns att det är bra att "gå över tiden", kroppen hinner anpassa sig bättre då. Vet inte om det stämmer men man kan ju alltid hoppas 🙂

 5. Tack, glöm inte min utmaning i helgen nu hörru 🙂
  Åh va kul med scrappboooking, började ett allbum åt Ebba, kom bara tills hon va fyra månader sen tog ideerna slut, har en del månader att ta igen alltså 😛

 6. Vilken rolig idé att göra en egen receptbok!Å så fina grejer du har handlat på Panduro!

  Vi får se hur det blir med vårat fika om vi kan få dagarna att passa ihop & sen är ju också det att du snart kommer att få se din efterlängtade Bebis!
  Stor kram till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *