Solig sandstrand & svajande palmer!

Ja det är med denna nya FunLight Summer- Green Tea & Kiwi som jag närmast kan uppfylla den där längtan av sommar!

Var tvungen att testa denna nya med, supergod & fräsch verkligen och tänk den på en solig sommardag, inte helt fel alls! Vi är snart där!!

7 thoughts on “Solig sandstrand & svajande palmer!

 1. Ja, jag är allt lite nervös, fast inte så mycket för själva resan, mer att träffa resfolket jag ska åka med. har haft kontakt med några av dom som verkar härliga människor.

  Kristian klarar sig nog fint, jag tror att Johan (Malins kille och Kristians bästa kompis) i princip kommer flytta in här, haha. Så dom kan spela tvspel hela nätterna, dom kommer dessutom få likadana arbetstider (fast på olika jobb) så jag tror knappt jag kommer att vara saknad haha. I somras när jag hade varit i england två veckor och kom hem igen satt dom i varsin soffa, framför varsin tv, med varsin spelkonsoll – jag tror det kommer upprepa sig.

 2. Nä jag räknar inte med att bebis kommer innan BF,men på sätt o vis gör jag det ändå iom förlossningsplaneringen! Och det har vart prat om igångsättning enda sen i typ november när jag var på första läkarbesöket… Så förhoppningsvis blir det några dagar tidigare iaf!

  Eller så hoppas jag att bebis följer mitt o pappans exempel,vi båda kom tidigare än planerat

 3. Hihi ja visst är det lite lustigt! Small world =)
  Ja jag är nog rätt så mycket större än du, haha. Känns så iaf 😉
  Mammafika låter alldeles perfekt. Snart kommer ju våren och då lär väl uteserveringarna öppna med 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *