Välbehövligt frisör besök;)

Yes då var man färdig hos frissan & varje gång känner man sig som en ny människa när man går ut därifrån!

Ny hårfärg, riktigt brun svårt att få på bild dock..
Passade på nu innan bebbe kommer;) Så nu känner man sig redo fit for fight, tänk vad håret påverkar en!

Nu få gärna bebis kika ut också 6 mars är nära, räknar med att gå över tiden visserligen men som sagt kom nuuuu vår lilla bebis vi är så nyfikna på dig ♥♥♥

31 thoughts on “Välbehövligt frisör besök;)

 1. Blev jättefint i håret ju!

  Mitt hår är faktiskt inte slitet så jag har ingen superpanik att få ordning på det… Därför väntar jag till bebis kommit,enda problemet är att det blivit långt och jag har så tjockt o tungt hår att det blir rakt o tråkigt när det blir för långt.. Men det får som sagt åtgärdas när bebis kommit

 2. Vad fräsch du ser ut!
  Mitt hår blev en stor trasselsudd under operationen och sen klippte jag av allt…då du gör riktigt bra i att fixa det nu 😉
  Ja, den såg riktigt god ut! Missade när hon gjorde förrätten åt dem men ska googla det sen.
  Haha..pruttpåsen är ett mycket passande namn faktiskt..numer pruttar hon inte så mycket men när hon väl pruttar så står det härliga till, hon överglänser mer prutterfarna t o m ;P

  Ja alltså..jag vet inte hur jag ska uttrycka det men champagne är så otroligt gott! Sen är jag en champagnenörd, har arbetat inom restaurangbranschen i många år så det blev en drivande kraft att lära sig mer och så..så jag kan lite om det och det är ju trevligt annat än det man läser på flaskan.. fast nu är jag klar med skiten, går inte att ha ett seriöst förhållande och familj och samtidigt slita röven av sig på restaurang..
  Jag har väldigt svårt för mousserande viner från andra håll men champagne har en annan smak fast vissa spumantes och cavor fungerar så länge de är välbehövligt torra. Söt alkohol som inte är likörer är det värsta jag vet..

  Skönt att bli lite lugnad!
  NÄee, du ska ta det försiktigt nu..du behöver alla krafter du kan förmå! 🙂
  KRam!

 3. okej, har två tjejkompis som pluggar där så har tänkt o åka dit i vår någon gång. Så de gör jag absolut i så fall :)!

 4. Det var ju riktigt snyggt !!! Du passar verkligen i en lite tuffare frisyr och jag gillar verkligen färgen, som den ser ut på fotot iaf, är säker på att den är lika snygg i verkligeheten. Jag hade samma problem att få fram färgen på kort efter att jag färgade håret.
  He he he…de hade massa barnböcker på rean också 😛

 5. Fint.=) Kul att vara nyfixad i håret. Kanske inte kommer finnas så mycket tid till sådant sen när bebisen precis har anlänt.

  Sv. Ja du får göra det, då om något som måste det ju firas.=) Du får göra det för de är verkligen mysiga.

 6. Sv: Precis, det är ju det som är tanken liksom. 🙂

  Vad fin du blev i nya håret! Jag skulle också behöva gå till frissan, men jag är lite för snål för det ibland haha. Vet inte ens vad jag vill göra med mitt hår. :/

 7. Så fin du blev i håret! Skönt att hinna göra det nu innan nedkomsten också 🙂
  Va skönt att informationen igår var så bra och att du känner dig lugnare inför vissa grejer nu! Det är ju skönt att få ett sånt tillfälle att få reda på allt och ställa de frågor man har 🙂

 8. Fina du! Många (inkl jag) som gör sig fina i barret strax innan BF! – HELT RÄTT! 🙂

  Men du..Bild på mage vill jag ha! 😛

  KRAM

 9. Vad bra håret blev!
  Jag ska boka tid hos frissan i mitten av mars eller så tänkte jag, det lär ju inte bli av att jag går dit när jag har en pytteliten bebis direkt.

 10. Oh, snygging! 😀 Ja, det är ju så härligt att fixa håret! Som du säger, man känner sig ju som en ny människa.

  Vi får väl se vad Big Brother kommer att bjuda på. Jag såg nyss avsnittet från igår, och väntar nu på att klockan ska bli 22. 😛

  Kika in i min blogg, vi har ägnat kvällen åt att bygga lite IKEA-möbler här hemma. 😀

 11. Vad roligt att du ville vara med i min Wonder Lash Mascara Tävling @ Oriflame!
  Under Onsdagen kommer vinnaren presenteras på min blogg. Missa inte att kika in & se om det blev just DU:)!

  Kram Johanna T @ http://www.hannahsthlm.se

 12. Så härligt o få bli fin i håret, jättesnyggt! Jag skulle gått till frissan för två veckor sedan o gjort något åt min decimeterlånga utväxt, men så brann salongen ned bara några dagar innan min tid… Får väll se om man ska våga gå till någon ny innan hon öppnar tillfällig salong igen.

  Kramar

 13. Fint det blev!

  Svar: Åkej, bilder till barnrum… jo, det skulle vara kul att göra, kanske en bokstavstavla (även om bäbisen kanske inte bryr sig om det än på ett tag :-)… personliga namntavlor är också väldigt fint. Kan ju passa på att fråga dig angående pris, vad skulle du tycka var ett "lagom" pris för ett A4- och ett A3-tryck utan ram alltså…

  Ha nu en toppendag med din nya snygga look!

  Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *