Vecka 39/10 dagar kvar!

Ja herregud nedräkningen fortsätter bara 10 dagar kvar till bebis är beräknad 6/3! Tiden har liksom bara försvunnit! Jag räknar visserligen att gå över tiden, men ändå det ÄR nära nu=) Allt är färdigt bara för bebis att bestämma sig för att komma ut. Snart ligger vi där & gosar hela familjen, vi längtar så efter dig nu bebis!

Snart slipper jag den här hårda kulan & kan böja mig ordentligt samt se mina fötter igen, jippie!

26 thoughts on “Vecka 39/10 dagar kvar!

 1. Ja vem vet!! Kan ju faktiskt hända 😉
  Vi vill nog inte heller bli långvariga, speciellt inte om där är ett rum med 4 mammor och 4 bebisar, då kommer jag bli tokig..
  Funkar amningen så kan man ju åka hem:) så känner jag lite.. Som du säger så får man ju åka tillbaka på testerna sen. 🙂

 2. ÅH nu är det ju inte långt kvar, känns som du precis skrev om det i bloggen! Gisses vad fort tiden går 😀 Hoppas också att bebis behagar komma snart, fast för mig kan h*n stanna inne lite till så jag vinner gissa-bebis-tävlingen hihi 😉

 3. Så fin! TÄnk att er liten kan komma närsom nu! 🙂

  Har du klarat dig från bristningar? Magen ser himla fin ut! 🙂

  KRAM

 4. Gud så skönt! Hoppas du slipper!

  MEd tanke på att det kan sätta igång närsom passar jag på att redan nu önska STORT LYCKA TILL inför det som komma skall! 🙂

  KRAM

 5. Åh det är så fint med magbilder, din mage är fin !
  Tycker fortfarande det är roligt att vi har nästan samma tatuering 🙂

  Ha ha , jo det är säkert så i de flesta familjer kan jag tänka. Ibland undrar jag om jag ngnsin kommer få köpa ngt själv om vi skaffar barn för min mamma & syster kommer nog köpa massor ! 😛

 6. Tack =)
  Det är jätte svårt med namn.När jag vänta sonen valde mannen pojknamnet och jag tjejnamnet.Nu med tjejerna fick sonen välja ett och det blev då Nova och då var jag tvungen att ha ett till med N.Och det finns inte så jätte många så det blev Nora och det blev helt perfekt!

  Vilka namn funderar ni på?Eller det kanske är hemligt 😉

 7. hihi nae precis, har lagt till dig på bloggkoll :)!

  Just nu tar jag 350kr men det är om man kommer hit o just nu innan företaget. sen vet ja inte rikgit vad det kommer att kosta :)!

 8. Så himla härlig babybula!! 🙂
  Men förstår att det ska bli skönt att få bebisen på utsidan och kunna fungera precis som vanligt igen 🙂

  Haha japp, en bloggares vardag! 😛

 9. Gu vilken fin magen du har! Den e ju verkligen vacker! Undrar vem som är där? =) Spännande! Alla mina tre har kommit tidigare. Städa förråd, eller springa en kort bit är mitt lilla tips. Haha…
  Spännande, JAG längtar! =D

  Stor kram!

 10. Myyys-mage, den är så fin … nu är det bara att se om det blir en prins (min gissning just nu, men som sagt behöver en helhetsbild hihi) eller prinsessa som kommer hem till lilla familjen (längtar också fast lite annorlunda såklart, men som storasyster ser jag ju att du ringer mig direkt du ringt päronen 😀 ).

  Sjuk sjuk sjuk är jag trallala, men har jobbat ändå tjillevipp o däckar då till helgen smaaaaaaaaaaaaaart – nåja, tar igen det sen serru. Flyttar på måndag – tisdag så då är det bara att vara på G finns liksom inget annat alternativ. Tur att vi denna gång tar hjälp av flyttfirma för de tunga sakerna, aldrig mer sa vi förra gången o det har vi hållit. Tog våra cyklar till cykelrummet igår morse innan banken, guuuuuuu va vi längtar nu 😀

  Va läskigt när jag såg din bok, har skissat lite på ett papper hur jag ville att framsidan på min skulle se ut o det är ruggigt likt, min titel var dock "Snabba favoriter/favvosar" eller "Enkelt, snabbt o gott"

  puss o kram skumbanan

 11. Alltså jag tittade helt galet fel!..hahA.. Tänkte att magen var rumpan, tidigt på morgonen.. 😉 Vi åt brunch här idag istället.
  Fina magen, snart är den borta och du får ngt finare! 😀

  Ja visst kan jag ge dig tips sen när det blir dags att inta livets dryck! 😉
  det är så mycket mer än bara bubblor!
  Vad gillar du för viner då?
  För gillar du Asti Cinzano så gillar du kanske lättare viner också?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *