Vilken är er favorit?

Ibland behöver man något sött, något salt & något fruktigt, då blev det dessa;) Äter väldigt sällan godis är egentligen inte så förtjust i just godis av någon anledning. Bra för mig;)

Av dessa 3 så gillade jag Fruittopia bäst! En färg där var riktigt god! 

Har ni smakat någon av dessa? Vad tyckte ni?

21 thoughts on “Vilken är er favorit?

  1. För att svara på ditt inlägg först.. Har aldrig testat nån utav dem å nu, detta året, har jag det sämsta nyårslöftet man kan ha!! INTE ÄTA GODIS 🙁 Det är nog den mest idiotiska idén jag kommit på, men det går bra 🙂

    Varför våfflorna blev i v-rummet var nog mest för att jag inte ville vara själv i köket 😛 Så tråkigt att bara stå å sirra in i en vägg när man gör något, så… Eftersom att det rä enklare att flytta våffeljärnet istället för att börja slå ut en vägg för att få ett fönster så flyttade jag bara lite 😛

    Hon har ju en ny blogg 🙂 http://sannascloset.wordpress.com/author/sannascloset/ <<

  2. Den salta absolut!
    Har alltid gillat saltlakrits men de första 15 veckorna i graviditeten var jag tvungen att ha saltlakrits annars gick jag under av illamående..
    Här i Norge är det saltaste man kan få "salta sillar"..inte så salta men de fick duga, köpte på mig när jag var i Sverige dock 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *