Finn 1 fel!

Reklam på mailen ifrån Nelly idag, finn ett fel!! Samma tjej på bilderna. Jag blev full i skratt av detta.

Många därute i blogsfären bloggar om det snedvridna “idealet” Detta är ett prakt exemplar! Vad är grejen liksom?Dom photoshoppar alltså dit en tatuering på bruden?! Skall det vara sexigare/mer tilltalande/porrigt eller vad? Förstår mig inte riktigt på dem om jag skall vara ärlig!

Visst är det snyggt med tatueringar..Inte handlar jag mer underkläder för att hon har en tatuering på magen som hon egentligen inte har,haha fan vilken tabbe!

Sådant här gör mig så förbannad, dagens snedvridna samhälle! Ajabaja Nelly!

29 thoughts on “Finn 1 fel!

 1. Jag tror att den har redigerats bort på den ena bilden för har sett henne förut med den tatueringen på massa bilder, 🙂
  haha men vad pinsamt när man ser det 😛

 2. jag tror mer de redigerat bort den på någon bild…. sällan de sätter dit en tatuering på någon som inte har… denna ser inte nygjord ut heller, skulle man sätta dit en skulle man nog använda en som ser ny ut, vore förbannat dumt annars

 3. Jaa men jag skrev bara vad jag trodde 🙂
  skrev inte vad som var rätt eller fel..

 4. ja 🙂
  haha nämen vad pinsamt!!! antingen har dom lagt dit tatton eller tagig bort den. Jag tycker att hennes former ser olika ut trots att det är nästan samma pose påå vissa bilder. Det är liksom inte konstigt att folk hets bantar och får ätstörningar när dom tror att modellerna verkligen ser så perfekta ut….

 5. Va pinsamt! Vare sej det är ditsatt, eller borttaget, så har dom ju klantat till sej! Som du säjjer, inte handlar man väl mer om hon har eller inte har en tattoo.. Ibland undrar man!

 6. sick! pinsamt för dom att dom inte gjorde det på alla bilder åtminstone!

 7. Ja knorr fick ja med å anmält mig. Vi får se vad man får. kaffemaskinen tror ja inte att vi tar. De är ganska dyra koppar kaffe å jag är ingen kaffedrickare. Men snygga är de ju förståss… ler.

 8. haha jag såg det innan jag läste ditt inlägg =) tänkte fan vad hon e lik den andra tjejen… ja de e sant… tror nog att den blivit tillagd mer är borttaget.
  Varför inte använda lite mera större tjejer istället? får lite mera sannolikhet känsla om sidan då kanske.
  men men hehe =) allt för att sälja, om det inte är tjejerna som köper så är det deras killar…. =)

 9. Tvillingsyster kanske 😉 Eller så är det en äldre bild och tatueringen har gjorts efetr det…. Eller så är det som du säger, de manipulerar bilderna för att få det bästa resultatet för att sälja ännu mera 😉

 10. Sv: Orkar inte säga allt jag ska göra i sommar, men i juni blir det bla att åka till Värmland, och Paris. Och så har jag ett par fotograferingar inbokade också. 🙂 Innan sommarlovet väntar lite skolgrejer; skolbal, middag med skolan osv. Så hela juni är fullbokad. 😉 Men det blir riktigt härligt!! Bara kul saker hela sommaren!

 11. Tack snälla tjejen för din fina kommentar!! Det har varit strul och tjafs med några som jag trodde var mina närmaste vänner. 🙁

  Haha, vilken jäkla miss med bilderna!!

  Förresten, adressen som jag lämnar efter mig här är till min nya blogg! = )
  Kram

 12. Haha ibland undrar man ju hur de tänker. Dock tror jag att de redigerat bort hennes tatuering på den bilden av någon anledning.
  Ja jag håller med, massa fint och tufft finns till killar med! Hoppas du har en toppenkväll vännen 🙂

 13. vad konstigt att de har gjort något så fånigt som att ta bort tatueringen på vissa men inte andra. WHY!? Är överhuvudtaget lite irriterad på retushering. Bra fotografer klarar sig utan PS.

 14. Tror faktiskt inte att de har tänkt på det på Nelly.se. Helt enkelt ett rejält modellmiss!

  Förresten, r det en brun dobermann ni har? 🙂

  Ta hand om er!

  Kram

 15. ha ha ha Klockrent inlägg!Helt sjukt var det ska fixas o trixas hela tiden!
  Finns det inga gränser liksom??

  asia spa i Varberg är kanonbra!Men om ni har tänkt att stanna o käka där på kvällen så måste jag säga att maten kostar rejält o lever tyvärr inte upp till förväntningarna.Enligt mig o några till då…ha ha ha hoppas ni har bättre tur i så fall!KRAM

 16. ha ha ha Klockrent inlägg!Helt sjukt var det ska fixas o trixas hela tiden!
  Finns det inga gränser liksom??

  asia spa i Varberg är kanonbra!Men om ni har tänkt att stanna o käka där på kvällen så måste jag säga att maten kostar rejält o lever tyvärr inte upp till förväntningarna.Enligt mig o några till då…ha ha ha hoppas ni har bättre tur i så fall!KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *