20 thoughts on “I sin fina pyjamas

 1. Men åh så bedårande söt pjamas till en sötare kille 😀
  Gör inget, jag gjorde ett undantag för dig att va med i tävlingen men tyvärr vann en annan tjej 🙂

 2. SV: Tackar så mkt… lite kaffe vore gott efter cykelturen min. hahah. ska få upp lite kort jag tog med 😀

 3. hehe ja men sovmorgon är ju det bästa som finns egentligen 😉 vet inte vad som flög i mig idag ? kände väl att jag ska på bröllop om tre veckor och måste sätta på mig en klänning, har lite ångest för det ; haha. Åh såå söt pyjamas, vart är den köpt ?

 4. Hej sötnosen. Gud har varit så off att jag inte ens kollat in här å grattat till den lille söta grabben, som nu blivit mycket större, vilken goding 😀 Har massa här att läsa i kapp nu också,måste verkligen bli bättre på att titta runt och kommentera.

  Kan inte du maila eran adress till mig? Har tänkt sålänge att jag ska be om den, men ja off som sagt, har en liten grej jag vill skicka till er 🙂

  Massa pussar

 5. Den var ju verkligen toksöt!Fast ljuvliga Alfred överglänser!
  Victor o hans stolta morsa säger,tack så mycket.Go du är!

  Hoppas ni haft en härlig dag!

 6. superfin!Men Alfred överglänser den med.Han är bara för ljuvlig!
  Victor o hans stolta morsa säer tusen tack.Söt du är!
  härlig blogg du har förresten!Kram

 7. superfin!Men Alfred överglänser den med.Han är bara för ljuvlig!
  Victor o hans stolta morsa säer tusen tack.Söt du är!
  härlig blogg du har förresten!Kram

 8. Lille plutten då vad söt han är! Lite lik dig med ser jag, hihi!
  Ja hur och när och var ska vi få till en träff du och jag och våra småttingar?? Om du ordnar grillfest eller bloggträff så kan du räkna med att jag kommer, börjar få lite Linda abstinens nu!! Å så vill jag ju träffa Alfred med!!

  Puss å kram Petra

 9. ja önskar jag hade råd att ta med mina indiska möbler ner till Petra på söndag så hon fick fixa dom men jag har inte alls råd med de tyvärr… ler. Men jag får väl gilla läget eller ta tag i å måla skiten själv… ler.

  Imorgon ska ja handla lite pelargoner till henne å mig sedan så bär de av på söndag. Ska bli så skoj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *