Im Number Four

Många tycker säkert denna science fiction rulle är dålig men jag tyckte den faktiskt var riktigt bra. Måste vara skådespelarna som fängslade mig. Jisses ngt speciellt var det med denna film som jag inte kan förklara!

Se trailern här vettja!

12 thoughts on “Im Number Four

 1. Ska se den filmen en dag!! Ja twister har min man oxå som favorit 🙂 ja tiden går jättefort det e lite jobbigt tycker jag kram

 2. Haha – du kunde inte göra mig lite mer sugen på att åka 😉

  Låter som en helt underbar resa – ja – London skulle jag verkligen vilja besök – och det kommer jag göra! Det har jag bestämt!

  Ja snart är liten här 😀 Och om jag längtar! Vill bara veta vem som ligger där inne – vem är han lik? Hur stor kommer han vara? Skallig eller hårig? Ja – frågorna är många!

 3. Den rullen har jag fullständigt missat…har nog inte varit på bio de sista 20 åren om jag tänker efter….Det får bli soffan här hemma eftersom jag gillar att sussa gott när filmer börjar efter kl 21.Haa!!

  Kramen

 4. sv: Jaha okej, hmm det visste jag inte.. Men hur långt måste man ha gått över tiden får att få en hinnsvepning?

  Jag har också sett den och håller med dig 🙂 Jag väntar nu på bra kvalitet av Beastly, med samma huvudskådespelare som i I number four 🙂

 5. Kan hända att han var snygg?!
  Jag tyckte att den var sådär faktiskt..men nu väntar man ju givetvis på resten av filmerna!
  Imorgon skall vi faktiskt luncha lite snabbt på Torp men lite väl sent ute kanske.. Men vi får ju absolut se till att ta fika ngn dag när vi är nära! 🙂 Kram på er!

 6. Åhå, jag har den här hemma men har inte tittat än eftersom jag bara hört att den ska vara usel. Bäst jag stänger av datorn och ger mig in i filmens värld istället! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *