Jag vill verkligen vinna pusselpallen!

Jag tävlar hos MammaMima om en riktigt fin pall ifrån Bonde Of Sweden som jag vill vinna till lilla Alfred! Samt att hans mamma kan låna pallen när hon inte når i köksskåpen;)

Spana in hennes tävling ni med vettja!GLÖM INTE MIN TÄVLING DÄR NI KAN VINNA PRESENTKORT PÅ 250:- HOS BARNTAVLOR.SE

TÄVLAR GÖR NI HÄR

8 thoughts on “Jag vill verkligen vinna pusselpallen!

 1. Jag ska låsa min blogg nu för "obehöriga". Så kika in och lämna din mailadress om du vill fortsätta följa bloggen! = )

 2. Hejhej! Idag blir dt vaccination & fikor för hela slanten! Fast först ska jag jobba …. suck på mitt väääääldigt händelserika jobb (nejdå inte alls ironisk 😛 )´. Själv , ska du hitta på ngt kul förutom att mysa med lilleman ?
  kram

 3. sv: tack så mycket, värmen och solen igår var helt underbar. Här är det lite mullet men fortfarande varmt.. Vädret kan verkligen ändras över en natt..

  Jag förstår det, det måste kännas så skönt efter att ha burit på honom i 9 månader..

 4. hehe okej 🙂 men det försvinner av sig självt säger du ? Jag har fått mjölkstockning istället ja, det är inte lika kul 🙁 usch ! Vilken fin pall alltså 🙂 hoppas att du vinner !

 5. Sv: Ja.. det är härligt när man kan vara ute hela familjen i det sköna vädret! Jag vill bara förtydliga att när vi väl tar ut Lexie så är vi noga med att sätta henne "ifrån" solen så att hon har solen i från sig och på så sätt får skugga på sig.. eller.. så sätter vi upp ett stort paraply/parasol så att hon aldrig sitter i direkt solljus! förmodar att du inte "klagade" som vissa kan göra.. men jag ville ändå bara tala om det! 🙂 Å det är säkert olika gällande ljuskänslighet på barn. Du får köpa ett par solglasögon.. det har Lexie också.. men dom är fortfarande liiiite stora! 🙂

 6. Hihi ingen fara, jag måste pausa jag med. Ska iväg på jobb redan imorgon 🙂 Så vi kör på en annan vecka istället 🙂
  Javisst är det gott med langos, man har oftast något man förknippar med det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *