Konferens?

Stockholm är inte bara vår huvudstad utan också en perfekt stad att ha konferens i samt massa andra roliga aktiviteter såsom Grönan, Skansen, shoppingen etc.
Denna konferens sida är perfekt för den som vill besöka Stockholm antingen i konferens eller nöjessyfte. Här hittar man det mesta inom den genren.

En enkel överskådlig sida, vilket gör planerandet ännu smidigare & enklare.

Personligen så har jag inga erfarenheter av konferens Stockholm inte direkt heller i besöks/nöjessyfte. Jag går aldrig på konferenser då det inte sker särskilt ofta inom mitt jobb. Möten hålls på jobbet för det mesta.

Skall motvilligt erkänna att jag knappt har varit i vår huvudstad särskilt mycket. Men så pass mycket så jag har besökt de vanligaste sevärdheterna i alla fall. De gånger jag varit i Stockholm har varit nä jag var mindre med min familj osv. Har knappt varit där på ”äldre” dagar, varför vet jag inte. Har inte haft någon direkt anledning att åka dit helt enkelt.

Vill vi ha upplevelser & shopping kan vi lika gärna åka till Oslo eller Köpenhamn. För oss härifrån Uddevalla tar det 5 timmar att åka till Stockholm medans det tar 2 timmar till Oslo och 4 timmar till Köpenhamn. Hade vi bott närmare Stockholm hade vi säkerligen åkt dit.  
Men nu i sommar lär det bli en tripp till Stockhom tror jag bestämt;)

4 thoughts on “Konferens?

  1. Såklart, moster bor ju här o kära syster din ;-D måste ju ses, vem bryr sig om att det är huvudstad, att vi har Skansen, att vårt kungapar bor här o allt annat "tjafs" – viktigast är familjen o vi väntar snällt på besök 😀 Bamsekramisar

  2. Jag är själv väldigt förtjust i STHLM, kanske det delvis är för att jag bott där 🙂 det finns en masas roligt att göra och se. Ett av mina favoritställen är Yasuragit Hasseludden, världens härligaste SPA !

  3. Jag är själv väldigt förtjust i STHLM, kanske det delvis är för att jag bott där 🙂 det finns en masas roligt att göra och se. Ett av mina favoritställen är Yasuragit Hasseludden, världens härligaste SPA !

  4. Konferenslokaler
    =======================
    Konferenser i Stockholm är rätt vanliga, men det finns massor av bra alternativ runt om Stockholm. T.ex. finns det en massa slott och herrgårdar som har utmärkta konferenslokaler att konferera i.

    /Danne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *