15 thoughts on “Satt sig på hjärnan!

 1. Två sommarplågor som jag vägrar lyssna på. Fast ikväll ska jag se semifinalen inför eurovision – trots att jag hatar den låten också. Shit va sur jag låter nu – men det blir bättre när jag åker till sweden rock och bara får höra "min" musik live i en hel vecka=)

  Boken är främst tänkt till utställningar och att lämna till gallerier m.m. som kan vara intresserade av att hänga min konst – så inte till försäljning i första hand. Har flera utställningar på gång så tänkte att det var smart att investera i.

 2. Ska bli så roligt att träffa Petra. Vi har ju pratat över bloggen i flera år nu så ja det ska bli skoj. Å så ska de bli så skoj att se hennes saker. Hon är ju så duktig. Lovar att hälsa.

  Gud ja får erbjudanden hela tiden nu. Fick ett från OBH nordica med grytsett men där får man betala för settet men till ett reducerat pris. Himla billigt men vet inte om jag har råd… en stekpanna och två grytor och en kockkniv för 1300…. sugen. de e ju grymt bra grejjer de vet ja ju.

 3. sv: Hihi tack så mycket, han har verkligen ett "valpigt" uttryck..

  Åh stackaren som inte får plats, inte lätt att vara stor 🙂 Du får skaffa en syskon vagn 😉

  Håller med dig angående BB-låten, gillar dock bakgrundsmusiken bättre än själva texten..

 4. tack så jättemycket! superkul att få höra!
  Tyvärr har jag inget svar, det är min kompis som är amatörfotograf som tagit alla bilderna med hennes systemkamera och hon har även gjort redigeringen.. Men om jag inte har helt fel så är det svårt att få det "disiga" på bild utan jag tror hon fixade det i efterhand! hoppas svaret gav något i allafall, haha!;)

 5. ja visst har dom fått in massa snyggt! Tycker dock de blivit dyrare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *