Testlördag- Ica Selection Cookies

Med Belgisk Choklad. Dessa kakor är för den sanna chokladälskaren verkligen! De får högsta betyg av mig, dom är verkligen supergoda! Underbar smak, dessa känns lyxiga på ngt sätt, kan ju vara den belgiska chokladen som sägs vara den bästa…

Jag & Eleonore är snart tillbaka med testfredagar, vi har bara haft lite fullt upp båda två här;)

“Ica Selection är det bästa Ica har att erbjuda..
Dessa varor har Ica valt ut med extra omsorg och  testat noga. Produkterna är utvalda för sin utsökta smak, fina design eller unika funktion. Dessutom är de vackert förpackade”

15 thoughts on “Testlördag- Ica Selection Cookies

 1. halloj. det hjälpte fint å jag somnade igår fast sen väckte febern mej… hoppas jag mår bättre i veckan så vi kan ses, vill ju inte smitta ner lillen. japp, den låten e bra men vad de e för genre har jag ingen aning om, i kväll blir de melodifestival, eller ??=) dum fråga till dej va? kram

 2. sv: Med tanken på att bebis har hållt låda från början tills nu så är jag glad att de sista veckorna är bebis lugn. Annars hade jag, typ, dött 🙂

  Okej vad skönt.. Vettiga hundar är ju toppen 🙂

 3. Hihihi! Nej då han har 10 underbara tår..men han lyckades trolla bort några på fotot! 🙂

 4. vsg 🙂 haha menar du på instruktören? han är la runt 40-50 men gudars vilken kropp, riktig filf ;D

 5. Ja jag tycker Petra verkar va en enormt go tjej så jag ser fram emot nästa söndag å så hem å inreda med skänken… ler.

  Hoppas ni har en bra söndag. Jag ska snart ge mig iväg för lite kvällsjobb.

 6. Mmm såg väldigt gott ut trots att jag är inte så mycket för choklad egentligen!

  Hihi jo jag förstår att det egentligen inte stämmer det där med fosterljuden men det är kul att skriva om det ändå 🙂
  Min systers lille hade också runt 155s/min i puls & om man ska lyssna på det barnmorskan sa så är det ju en tjejs puls så som du sa om Alfred, så att det är klart det stämmer inte alltid men även ultraljud kan ju visa fel, enligt ultraljud så skulle syrran få en flicka men ut kom det en pojke :))

  Kram

 7. Jag undvikar ofta köpte kakor för hembakat blir oftast så mycket bättre, men det är ju inte alltid man har tid 🙂

 8. Du med dina test, blir ju sugen då!
  Har du provat marabous nya med mjölk och blåbär? Om inte så göööör det, den är lövely!

  puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *