Testmåndag- Kexchoklad Limited Edition

Ja som mamma så hinner man inte allt, men nu så;) Jag o söta Eleonore brukar ha testfredagar, för mig blev det måndag istället;)

Vi har testat Kexchoklad med banansmak & hallonsmak o när jag ändå var i farten så blev det blåbär med.

Hm vad tyckte jag? Tyckte att smakerna var konstgjorda tyvärr=( Skall jag säga en favorit så säger jag i detta fall att det kan kvitta. Orginalet är det absolut bästa! Måste jag tvunget välja blir det nog blåbär.

Vad tyckte Eleonore, kika här.

19 thoughts on “Testmåndag- Kexchoklad Limited Edition

 1. Usch.. har svårt för sånt där när man lägger till smaker.. I alla fall i något så traditionellt som kexchoklad!

  Klart lilla Alfred ska ha en par converse 🙂 Men än så länge har han ju superfina tossar (förresten kan man googla runt, så finns de människor som virkar miniconverse 🙂

  kramar

 2. Vad bra att du testat dem så slipper jag göra det själv! hehe.. jag är ju lite nyfiken på hallonen, de andra 2 kan kvitta tror jag.

  Hur går det med nya mamma livet? 🙂
  Gissar att det kan bli många promenader i solen den senaste tiden. hihi.. det är ju fantastiskt väder, perfekt att vara mammaledig nu. 😉

 3. åh då förstår jag att du är nöjd ! jag hade också varit nöjd med två kilon kvar till startvikt 😉 haha ! jag har faktiskt inte vägt mig men tror nog att jag har ett par kilo kvar, så trist när det nu är sommar och sol, vill ju inte visa mig i bikini direkt 😛 haha. Hur går allt med er och lille Alfred ?

 4. Jag är lite tveksam till dessa, men då ska tilläggas att jag inte är så förtjust i kexchoklad. Banan har jag aldrig gillat så den tänker jag inte smaka men hallon och blåbär älskar jag så måste erkänna att jag blir lite sugen på att smaka, hehe.

 5. Tyvärr tror jag man inte kommer undan idiotkommentarer när man har en blogg, men det är aldrig okej, förstår inte varför folk verkar få en kick av att skriva elakheter ?!
  Håller med om att Kexorginal är godast !! 🙂
  Kram

 6. åhh just dem har jag velat testa ett tag, men har också misstänkt att de skulle vara lite "konstgjorda" i smaken :/ trist!

  Ahh, jo jag anade förstås att du var mammaledig nu 😉 hihi.
  Och visst är det kul med språk! Vad duktig du är som läst så många 🙂 kinesiskan pluggar jag både för att det är intressant och för att sambon är kines… vi fokuserar mest på att skriva tecken faktiskt, och grammatik, men prata är jättesvårt! Kanske blir det lättare om man reser dit istället 😉
  Kram!

 7. Jag vet inte riktigt hur jag hittade din blogg, men jag är glad att jag gjorde det :D. Prenumererar nu på din blogg på BlogLovin'!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *