28 thoughts on “Vår smilfink & BVC

 1. Svar: Jag var på efterkontroll där för att jag fick en kraftig bristning vid förlossnigen. Då får man gå på extra kontroller, hos en som jobbar med just såna.

  Hon gick upp mer i samband med att jag gav tillägg ersättning, därför trodde jag det. Och då gick även kurvan upp lite lite grann så det är inte konstigt. Vissa kan gå upp mer av ersättning, de funkar så. Hade Moa velat amma så hade jag gjort de! 🙂 Varför har du tänkt gå över till ersättning
  då?

 2. Åhhh vilket mysigt kort!! Grattis till namnet som väl snart blir ditt mä lillsis!!! vill gå på bröllisssssset!!! ;-D

  Kan jag få det kortet tror du? Så jag kan skriva ut o rama in? Sötaste söta systerson 😀

  Kramisar!

 3. Söt pojk!

  Någon lista blir det inte direkt med utsällningar, blir bara en i sommar (Vara) och en i höst (Alingsås) – mer hinner jag nog inte med – har ju två "permanenta också som jag då & då lämnar nya tavlor till, en i Stenungsund och en i Vedum. Ska ju ha tid att skapa också…och resa!

 4. där fick du äran att vara den första =) bara fint här, hoppas oxå att vi ses snart så jag får se din lille sötnos

 5. sv: hihi ja det är han nog, han får nöja sig att gå så fint bredvid istället 🙂 Hur går det med hundarna och Alfred?

  Hur har du gjort med bilden du la upp? det ser ut att vara olika bilder bakom den, det var super fint..

 6. nä, tur att jag inte ska ta alla på samma gång iaf 😉 Det är en liten drever som är på bilden, ursöt vovve. kramis

 7. nu finns klänningen på tradera, vad kul att du är intresserad , lycka till!:)
  Du hittar länken på bloggen!

 8. Å va fin han e… en riktig guldklimp.

  Jag ska va med i denna OBH…. om jag får den är en annan femma. Om du inte vill ha kniven kan du ju alltid ge bort den eller lotta ut en… sälja den på tradera. De är ju otroligt prisvärt.

  Du får se till att stämma träff med Petra du med. Var är de du bor?

 9. Å lille snutten så söt han är! Kan känna bebisdoften ända hit! Tur jag har min systers lilla bebbe å lukta på å gosa med för min bebis har ju blivit stora killen nu, snart 1,5 år å busar HELA tiden…puh!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *