30-års festen

Min käraste fyllde ju 30 år & här får ni lite kort att garva åt;) Det föregick en del tävlingar, min briljanta idé då det var massa arbetskamrater där “betongare” macho män det där;) Att ha armbrytar tävling;)

Ja hörrni kul hade jag men fråga mig inte hur jag såg ut;)
11 thoughts on “30-års festen

 1. störtsköna bilder ju!O det finns inte mycket som slår tävlingar på fester!Så jäkla kul!
  Hoppas ni får en härlig fredagkväll!Kram

 2. Vad mycket roliga kort 🙂 ni verkar ha haft riktigt roligt !
  Din klänning var supersnygg, du passade verkligen i den.
  🙂

 3. Snyggaste bruden på kalaset ju 😀 Du hade en jättefin klänning!
  Då passar det ju perfekt, jag lägger ut mitt inlägg nu 🙂

 4. Hej! Kom hem från jobbet precis å nu har jag boken här hemma hos mig! 😀 Ska bli så kul att läsa vad alla skrivit =) Å skriva själv förstås! Kram å önskar dig en finfin helg! =) <3

 5. Måste ha vart en lyckad fest & du e jättefin på bilderna!

  Jo då, nu tror jag att jag har kommit in i mammarollen:) men vi har inte riktigt fått några rutiner än.Han är så mysig min lilla pojke :)Kram på er

 6. Vilken härlig fest o vilket suveränt mysigt gäng – precis som ett partaj ska vara ser det ut som! Du är alltid fin söta lill-sis, även med sjuka miner (oxå såna som ska va med på partaj ju hihi).

  Nä jag menade inte att ni skulle köpa utan kolla innuti för en resa genom Europa med oss ;-). Kul att du skrev att vi hamnar i Grekland o ni i Italien – tänk om vi båda hamnar i sistnämnda?! nämligen det vi tänkt för nästa sommar faktiskt!!

  Kramelikram o hälsa grabbarna dina (en tjej till i hushållet får ni nog ordna, stoooor mansdominans hos er nu med de fyrbenta inräknade!!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *