Åh =(

Detta är min vän som jag träffat via bloggen. Kollar genom aftonbladet då möts jag av detta….därför har jag inte hört av henne på ett tag, hon har börjat blogga igen, slutat, börjat osv…

Saknar dig & våra fika stunder….

http://pillerpengarpsykvard.aftonbladet.se/2011/09/therese-de-kan-lasa-in-mig-i-en-manad/

Blev bara så chockad av att se henne där, kände knappt igen henne. Hoppas att du får rätt medicinering som funkar för dig nu.

11 thoughts on “Åh =(

 1. Måste säga att det är väldigt modigt och starkt av henne att ta beslutet att lägga in sig själv. Det krävs en hel del för att inse att man behöver hjälp & vård och att ta det steget är ett bra steg i rätt riktning för att bli bättre.
  Kram

 2. Inte lätt för henne heller att komma igen efter varje "resa" – tycker hon är tuff o modig som fixar sånt här också, att dela med sig av det som för henne är jobbigt är stort.

  kramar till henne o så dig förstås söta lill-sis

 3. Hoppas allt löser sig för henne.

  HAHA oo now hur kunde jag missa alfapet på mobieln:P fast jag har en så gammal mobbe så de funkar inte xD

  Förresten hur känns löpningen nu?:)

 4. Förstår att du blev chockad.. hoppas allt löser sig för henne! <3

  sv: tack så mycket! 🙂

 5. fick ett samtal av min vän där hon sa att mitt ex har gått hem till en tjej och hjälpt henne med läxorna, och sedan kysstes de, gjorde förspelet men inget mer.. Så jag är helt förstörd! han gjorde det när jag var på praktik 100 mil ifrån och han berättade inte ens att han har hjälpt en tjej med läxorna :(( känner mig billig, äcklig och lortig som lät han sova i min säng när jag kom hem ( jag visste inte vad som hade hänt ) mm..

 6. Usch inte kul att få veta att en vän farit så illa, hoppas verkligen att hon får den vård hon behöver! Inte den vård som sjukvården kräver idag.
  Jaså, ja det är nog möjligt att det finns en salt&vinegarvariant från estrella, inte letat efter dem bara hihi. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *