Åhhhh

Testfredagen idag får bli en testlördag imorgon. Fästman kommer hem sent idag tydligen =( 

Men slänger in ett tips här nämligen Alfreds faster & gudmor Amanda, som skall åka till Jersey & vara Au pair i oktober.

Har nu skaffat sig en blogg, så gå in o säg hej vettja!
Så hon får lite bloggmotivation;)

7 thoughts on “Åhhhh

 1. vad kul 😀 jag har själv varit au pair i london 😀
  o angående badhuset jag håller helt och hållet med, de behöver göras om o göras lite roligare.

  Ha en fin kväll:)

 2. Det funkar alldeles utmärkt att deklarera som hobbyverksamhet – eftersom min konst inte är det jag i huvudsak försörjer mig på samt att jag inte har som syfte att tjäna en jäkla massa pengar på det. Iaf inte i nuläget. Ska jag göra det måste jag ha tid att satsa på min konst – och det har jag inte när jag jobbar heltid. Man skattar ju bara för överskottet – efter att jag dragit av alla kostnader för material m.m. – och ja, det är rätt kostsamt material jag arbetar med. Speciellt graffitifärgerna. Dessutom kommer jag inte ens i närheten av den summan som krävs för att man ska behöva betala moms (och jag är inte helt säker – och jag tror att konst är momsbefriad när konstnären säljer själv, utan mellahand).

  …men steg nr ett nu är att gå en starta eget kurs för konstverksamhet, skiljer sig lite från andra företag. Så jag håller på att kolla runt på olika utbildningar/kurser.

 3. Bloggboken har anlänt :)))) ♥♥♥♥♥♥♥ Här ska läsas och skrivas!

  Vad kul att hon startat en blogg så man kan följa hennes aupair jobb, bara hon tänker på att prata med familjen om hon får nämna dem och inte lägga ut bilder utan deras medgivande 🙂
  Viktiga saker när man jobbar och bloggar om det. Men hon kanske inte tänker skriva om själva jobbet utan bara sakerna runt om 🙂
  Kram på dig …

 4. Tack för gratulationen 🙂 Vi är glada och fortfarande lite omtumlade, trots att det gått en vecka.
  Har din kompis som syr någon hemsida? Jag är sugen på lite saker till mina flickor.
  hoppas du får en fin lördag!

 5. Sv. Ja jag har inte hunnit testa sprayvaxet själv än men blev bra när frisören använde det, var rädd det skulle känns fett men det gjorde det inte så jag tycker det verkar bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *