Bästa salvan för röda rumpor!

Är definitivt Inotyol som kan köpas på Apoteket för 54:-. När man smörjer på så fungerar den direkt!
Finns ju vanlig zinksalva med, men den är inte alls lika bra.

Salva mot irriterad hud.
Bland annat zinkoxid
Används främst mot röd stjärt hos spädbarn. Kan även användas vid eksem, brännskador, självsprickor samt skrubb- och skavsår.
Rengör och lufttorka huden innan salvan stryks på.

Tråkigt men bra tips, har varit borta precis hela dagen så detta får duga helt enkelt!

19 thoughts on “Bästa salvan för röda rumpor!

 1. Coolt att det kan användas på skavsår också! Borde kanske köpa det.. lyckas alltid få skavsår! 😛

  sv: åh vad kul! Måste se alla avsnittet av True Blood som jag missat!! =)

 2. Klart du ska slå en signal när du är i krokarna, har nytt nummer men det finns på eniro om du söker på lilla mej 🙂 Ja dem myggbetten var inte att leka med, fruktansvärt vad dem kliade, men nu är dem borta (upprivna om inte annat) hehe 🙂

 3. Okei.. bra och veta. Tycker vekrligen de känns som att de skulle vara väldigt tidigt om de skulle komma något nu. Men tyckte allt att tandköttet var litet vitt idag när jag kollat. Han har ju hållt väldigt länge han oxå.

  Mm de hade varit roligt om vi kunde fixa så vi kunde ses. Vet inte ännu om min sambo kompis tjej och hennes barn skulle följa med oxå ännu. Vi kan ju se lite närmare..

 4. Ja den salvan är verkligen jättebra.

  Det var superkul att träffa dig oxå. Men oj vad många det var med i fredags och vad stimmigt det blir i omklädningsrummet. Det var skönt att maken tog Emil, jag är imponerad över alla er som fixar det så bra själva. På fredag kommer vi inte för då skall vi på bokmässan men nästa fredag hoppas jag att vi ses igen. Kramar Kikan

 5. Håller med till 100%. Helt fantastisk är den!
  Miniderm är åxå en salva jag rekommenderar mot torra små kinder sen i vinter. Inget vatten i så den går att ha fast man ska ut.
  Två salvor som alltid finns i mina skåp! =)

  Kram!

 6. Håller med, den är det som fungerar bäst. Enligt vår hälsosyster (distriktssköterska blir det nog i Sverige) så är just den också bra mot svamp som tydligen barnen kan få ibland av blöjorna. Inte vet jag, men det är bara den och Wileda produkter som jag använder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *