Bloggbokens äventyr fortsätter

Den har just varit hos rara Maya, som jag även lånat bilden ifrån;) Snart är det även dags att fylla på listan och jag tror jag vet hur jag skall göra;)

Snart är den hos Sophie

8 thoughts on “Bloggbokens äventyr fortsätter

 1. sv:Ligger uppe en bild på tatueringen i bloggen. Jo,jag har en delfin som jag gjorde dagen jag fyllde 18år, sen har jag mitt namn i nackenoch nu denna på Casperoch om två timmar ska jag göra en stjärma som ska sitta på axeln. 😀

  Har du tatueringar?

 2. gött när dom sover hela natten. Är så nöjd med Casper som iaf sover till halv fyra, fyra varje natt. de ha han gjort från första stund nästan. Bli väl bättre sen när man börja ge dom "riktig´" mat.

  Mm de går så gimla fort, casper är juj snart 3månader.

 3. Åh vad roligt det är att följa boken! Roligt att den faktiskt inte fastnat någon stanns utan fortsätter sin resa 🙂
  Klart du ska , ni får ju matcha, jag blev nästan också sugen på ett linne, riktigt tuffa var dem ! 🙂
  Nepp nu är det snart 30 min. lunch… Tjoho!
  Kram

 4. visst är den ? hitta den på loppis i helgen…skulle egentligen int handla men när hon sa…ah ge mig 15 kr för den så kunde jag inte låta bli 😉 Ska börja jobba på Erik Olssons fastighetsförmedling som mäklar support eller support agen! hehe nej man behvöer inte det nu längre:) bara fritt fram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *