Crazy Lady svarar;)

Lite frågor fick jag allt & några trogna läsare “visade” sig;) Tack för det! Vart är nu resten av mina läsare!?

Här kommer svaren..

♥ De flesta tycker jag skall blogga mer;) Ja ni jag driver ju två bloggar nu som ni säkert redan har koll på, mammabloggen & denna. Ibland är det svårt att få tiden att räcka till som småbarnsförälder, ni som har små godingar veeet;) Men såklart skall jag göra mitt bästa! Alfred godingen är en aktiv liten sak;)
Sedan skall man hinna med lite hemma också…

♥ En galen morsa frågade vad min favoritfärg är får nog säga turkos/lime, det skall vara fräscha färger. Ja vi bor även i hus, hm det speglar sig väldigt mycket i bloggen, med alla våra husprojekt;) Har även en kategori som heter renovering av vårt hus.
Jag skriver mer om Alfred i mammabloggen kan även förekomma dubbelinlägg för er som kanske inte kikar in där och när fantasin tryter;)
Sedan vad jag skall bli när jag är stor, hehe. CHEF såklart, någonstanns!

♥ Söta Eleonore frågar hur jag kan se så ungdomlig ut för mina 28 år, neee hon tänkte mest på att nyblivna mammor inte “orkar” fixa till sig. Haha u har inte sett mig när jag INTE är på fest. Äsch man får försöka fixa till sig för man mår så mkt bättre & trivs bättre med sig själv då. Allt blir så mkt roligare.

♥ Sedan mer om hundlivet kommer, skall “kopiera” lite inlägg från min mammablogg har lite projekt på gång på den fronten. Känner att jag måste kategorisera min blogg mer, har varit jäkligt dålig på det. Då lovar jag göra en kategori om hundlivet! TACK! Måste ta tag i detta nu!

♥ Ja min rygg lyckades jag sträcka (ländryggen) Satt konstigt och gjorde ett lyft men det är redan bättre så det är jag väldigt glad för! Man börjar ju bli till åren, haha så man lider av lite krämpor då & då;)

9 thoughts on “Crazy Lady svarar;)

 1. HAHAHHAHAH! Ja, det var jag det. hahahah! Och huset visste jag ju, kom jag på sen. Jag har ju sett tavlan i hallen, av kobnstnären som har en konstblogg och det.
  Som sagt, ii-tajp. (med andra ord, virrig)

  kommer ju allti på sånt för sent. haha…

  som om du skriver: "idag fick alfred sin första tand" så kanske jag hunnit glömma ett ord där, o skrivit o frågat hur många tänder han har. Sen läst om, och ba"jahaaa.. DOH"! 😛

  ..vilket i sin tur kan uppfattas som att jag inte läser. det gör jag, är bara minnet som är fukkat. 😛

 2. Haha tack för ditt fina svar, visst kan man måla upp en ganska glamourös bild av sig själv när man själv får välja välja vilka bilder man lägger upp i en blogg 😀
  Jag har redan en idé till nästa testfredag, gubben kom precis hem men marabous nya smak oriental så den ska jag testa idag 😀

 3. Ja hon är en stor favorit för mig med, ska fika med henne på fre eller lör bestämmer vi. 🙂
  Okidoki. jag väntar snällt jag. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *