En grym utmaning

Jag har blivit utmanad utav fästman att springa Göteborgsvarvet nästa år, VAD TYCKER NI SKALL JAG ANTA DEN?
Kanske skall någon utav er springa?

Detta är för att vi skall sporra varandra att komma igång med träningen på allvar. Jisses i sådana fall innebär detta att jag måste börja träna nu!

Lite rädd för mina knän är jag, som blivit förstörda när jag spelade fotboll i alldeles för många år. Men jag skall provspringa till att börja med. Sedan så kanske jag vågar;)

9 thoughts on “En grym utmaning

 1. Jag håller med ovanstående, smygspring lite innan du ger ditt svar 😉
  Själv gillar jag ju itne alls att springa så jag är itne rätt person att fråga 😛

  Hi hi ja det är tufft att vara mamma, kanske borde du få lite risktillägg på mammapenningen 😉

  Det ska bli tokmysigt i helgen, vi ska faktiskt iväg till ett litet spa i två dagar för att fira att vi alla fyller 30år i år 😀 Ska skriva mer om det sedan!
  KRAM!

 2. Klart du ska. Jag var anmäld förra året – och tränade hela vpren – dagen innan fick jag urinvägsinfektion som slog ut njurarna – så det blev ju inget för mig. Tråkigt. Kanske borde ta tag i det nästa år – så jag får checkat av det där jäkla varvet.

  Angående trycken – det ska va rock – det är profilen hos återförsäljaren=) Drar jag igång något eget – då kan jag köra lite andra varianter. De tryck jag testar nu kommer att finnas på vita tischor/linnen också.

 3. oj shit. ja du pallar nog det om du har sprungit mycket förr, och tycker det är kul 😛
  jag hejjar på dig! wihoo! Ska han också springa det då? eller bara du?

  jaaa, jisses. för lite tid, förr många måsten.. o så ska man ju skriva av sig mellan varven också. Annars blir man ju helt tokig. iaf jag..

  exakt. måla får man göra när barnen sover, blir för mkt kladd annars, o för många avbrott. hehe..
  blir lättare att städa när man får besök, då går det fan undan! alla leksaker HUTT in i lådor, och en snabb dammsugning i kök o hall, o så torka borden o diska upp snabbt som fan. haha! då hinner man med mkt på kort tid. kanske skulle bjuda hit nån idag, bara för o få skiten gjord..? 😛 haha!
  barnen är väl i princip friska nu så. 😛

 4. Slutade springa när mina ledband i båda fötterna nästan gick av för massa år sedan så mig är det ju ingen mening att fråga hehehe men håller med några här ovan – smygspring o känn hur knäna känns innan du svarar!

  kramisar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *