12 thoughts on “Favorit i repris

 1. Själv är jag inget fan av blockchoklad men det enklaste receptet måste ju vara blockchoklas & rispuffar, eller cornflakes! Om man vill variera kan man ju finhacka lite mandel och slänga i också 😉

 2. du kan ju göra cornflakeskakor, med ringlad choklad ovanpå! 😛
  du behöver
  7 dl cornflakes,
  2 msk smör,
  2 msk sirap eller honug (honung är godast)
  2 msk socker,
  2 msk kakao.

  smält smöret i en gryta , häll i socker och honung. blanda ner resten med cf sist. blanda väl, klicka ut i formar och låt stelna. ringla smält blockchoklad över. ställ i frysen en stund, blir godast då. ät, njuuut.

  de är satans svingoda… jag bara säger det.

 3. oj blockchoklad använder jag nästan aldrig när jag bakar^^ men ngt som e otroligt gott är rocky roads:D

  haha då är de nog därför jag inte upptäckt spelet, har ingen sån mobil xD

 4. hahahaha you tooooo 😉 ja inte är det lätt att va osynlig här inte hehe å svårt att skriva om ngt man inte är riktigt hemma på 😉

  puss o kräm sötissis

 5. Klart jag aktade tatueringen för solen, körde faktor 50 typ en gång i timmen och gömde dessutom armen under handduken – vilket har resulterat i att jag ser lite tokig ut just nu med en solbränd och fin arm och en likblek – men imorgon ska det färgas, andra sittningen!

  Hade ju aldrig testat all inclusive förut – och det är nog egentligen inte mitt första val när jag reser, kan ju kännas lite skönt att alltid veta när och hur maten serveras – men samtidigt jäkligt tråkigt, gillar att leta upp nya mysiga restauranger varje kväll. Äta lunch på stranden på nåt trevligt strandhak och hitta english breakfast ställen. Men fri bar – det gillade jag skarpt för det är vanligtvis vid poolbaren som pengarna brukar försvinna=)

 6. ååh, jag får komma med ett recept senare. Har några på lager. 😉 hihi..

  Ja du, det är svårt om man har någon i sin närhet som man ser är sjuk eller mår fysiskt dåligt.
  Grejen är ju att om hon är mitt i det och har haft det tidigare så vill hon garanterat inte erkänna det.
  Det är ju en skam att falla tillbaka till något sådant, men samtidigt tycker man själv att det är det bästa. För man intalar sig att några kilo mindre så kommer allt bli bra.
  Det är svårt att komma med konkreta saker som du bör säga. När jag inte känner henne eller så.. Men det är väl, som de flesta säger, att man får försöka sätta sig ner med personen och förklara sin oro.
  Säga att man verkligen bryr sig och inte vill att den ska fara illa.
  Kanske lyssnar hon och inser att hon tappar greppet igen, kanske hon förnekar och säger att hon har allt under kontroll..
  Det är tyvärr svårt att vara bredvid någon som har någon ätstörning eller liknande.
  Men är ju också så att det är omöjligt att hjälpa någon som inte vill/ ser att man behöver hjälp.. 🙁
  Lika så med alla beroenden.
  Åh, vad jag låter klyschig. Men det är ju så det är, tyvärr.
  Men om du verkligen vill hjälpa henne så försök få henne att öppna sig om sina känslor och vad hon tänker, men utan att vara på henne för mycket. Då blir det nog bara ilska från hennes sida.

  Hoppas det går bra!

 7. Jag länkar självklart dig när jag lägger upp denna ide!
  Ja visst vore det kul att köra det tillsammans någon gång, eller har du något annat förslag på något gemensamt vi kan göra ?

  Kram

 8. Hej!
  Måste bara berätta en sak som jag tyckte var lite lustigt. Hittade alltså en som också bor i bokenäs, precis som jag gör! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *