Knivar i halsen =(

Blir inget babysim här idag tyvärr. Ush lite ledsen för det faktiskt. Men vaknade inatt att halsen var svullen & öm och jag kan knappt svälja utan att jag tror jag skall avlida!! FAN oxå! Så typiskt, men det är ju Drop-In och då får det bli nästa fredag istället. Har känt av detta lite smått men trodde inte det skulle eskalera..=(

Tog 2 alvedon, det blev bättre men man vill ju inte gå dit sjuk och smitta ner andra..

Så ni som tänkte säga hej på oss får vänta tills nästa fredag;) Ledsen för det =(

13 thoughts on “Knivar i halsen =(

 1. 🙁 näe,men gumman då. Krya på dig och ta hand om dig nu. Inte alls kul när desmå ska drabbas av att vi blivit sjuka,man känner sån skuld 🙁 Men nästa fredag fårni se till att ha superkul och ta igen det ni missade idag 😀

 2. Nej vad tråkigt, jag var nyfiken på det. Du får berätta hur det var nästa fredag 🙂
  Hoppas halsen blir bättre, själv brukar jag dricka svartvinbärste med honung eller varm svartvinbärs saft när jag har ont i halsen, det blir lite bättre av det.

  I helgen ska vi på dop, eller rättaresagt namngivningscermoni ! Det ska bli jättemysigt och jag har köpt en söt liten speldosa med dansande nyckelpigor och en mysig lite skallra från Teddy & co, får hoppas det blir bra.
  Annars ska vi bara ta det lugnt, vi har haft fullt upp på helgerna så det blir skönt att bara ta det lite lugnt & vara hemma.
  Själv då ? Några planer? Kanske bara ta det lugnt om du nu har ont i halsen 🙁 ?
  Kram!!

 3. kommer att fortsätta spara ja. 😛
  kolla inlägget under detta nya, så ser du vad jag ändrat livsriktning åt. Inte fan ska jag sitta arbetslös, nää, inte om jag får bestämma. wiie 😀

  iiiiiiiiiiiiiiiiiiijjjj, krya på er! eller äre det bara du? fyfasen, kan du prata? 😮

 4. Vad trist, krya på dig!

  av: Tack snälla! Mina kommer från Budapester Schuhe i Berlin men jag gissar att de kan finnas på nätet också.

 5. Uscha! Fy vad tråkigt att sådant ska komma precis när man som minst vill det..
  Hoppas att det inte håller i allt för länge.
  Du får mysa in dig ordentligt i filten idag då. 🙂

  Jag älskar att sticka. 🙂 Men har aldrig försökt mig på en tröja tidigare. Lite roligt med utmaningar.

  Hoppas du har en fin fredag ändå, trots halsen.

 6. Usch va trist!! Synd också när man sett fram emot något också, men som du skriver bäst att vara hemma så man inte smittar fler!

  Krya på dig o ta det lugnt så ni kan gå nästa vecka!

  Kramizzzzz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *