Kräftisar

Igår skulle vi varit iväg till våra vänner för skaldjurskväll, men så var 2 av deras minsta barn väldigt förkylda & snoriga. Ville inte riskera att dra dit med Alfred o att han skulle bli smittad. 

Så vi norpade dom sista 8 kräftorna i fiskebilen o avnjöt dom hemma med baugette,romsås,aioli och lite vin. 
GUD så gott!

Älskar min nya goa tröja ifrån Indiska likaså skärpet. Strumpisar asos,) Kommer definitivt handla mer ifrån indiska de har fått in jättemkt fint nu!

15 thoughts on “Kräftisar

 1. haha jaa hon e allt väldigt bra och ge mig såna tips:)Särskilt nu n är man inte ha internet hemma som fungerar så kan jag ändå följa alla bloggar på andras datorer utan att behöva komma ihåg alla bloggadresser som jag löäser:P

 2. sv: Är man ingenjör så finns det en hel del här. Annars kommer det snart att öppna en enorm tysk motsvarighet till Pentagon om det kan passa bättre. Vi har inga barn så jag har en hel del fritid 😉

 3. Då vill jag vara med i listan till bloggboken!! 😀
  Nejnej inget café i uddevalla utan i stenungsund, lite närmare där jag bor (Tjörn) 😉 Men dit får du gärna komma och hälsa på! Så ska jag göra någon mumsig kaffe till dig, ska gå själva barista-utbildningen nu i veckan 🙂
  Jag ser stylist-grejen som en rolig hobby numera. Eftersom jag pluggade till mig väldigt bra betyg känns det "onödigt" om jag inte gör något av dem, och så finns det väl inte direkt någon framtid som stylist om man inte öppnar eget och det är jag inte så sugen på. Men en rolig hobby vid sidan av är jätteroligt 🙂
  Vilken fin tröja du har på dig! Riktigt höstig och mysig!!

  Haha du är för go, ja visst är det så "därute" 😉 Mellan/lagom är bäst!Åh jobbar du på ett café inne i U-a?I sådana fall måste jag dra dit med mammagänget,hihi;)
  Ah men jisses helt annat än vad du utbildat dig till, men varför inte?Vill du inte jibba inom stylist,naglar hår smink o allt som har med skönhet att göra?

 4. ÄLSKAR kräftor!så fantastiskt gott!
  koftan kommer in v 38 i butik!då får vi hänga på låset!
  tröjan såg helskön ut!De har jättemycket fint!kramis

 5. Vad synd 🙁 me det kommer säkert fler middagstillfällen och nu fick ni ju lite familjemys istället! Så lyxigt med havskräftor, mums !
  Oh vilken fin tröja, det börjar ju bli dags att plocka fram alla höstmysiga koftor & kläder nu … suck även om det ÄR mysigt är det lite sorgligt när man inser att sommaren är slut.
  Hoppas helgen varit fortsatt bra ? ! 🙂
  Kram

 6. Åh sån lyx, det är så gott med kräftor! Tur att ni fick tag på de sista 😀
  Har du någon idé till testfredag, har ju kommit otroligt mycket nyheter nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *