Öppna förskolan

Idag var jag & vår underbaring Alfred på öppna förskolan för första gången i Församlingshemmet, prästen som döpte Alfred håller i detta. Det var trevligt att få träffa andra mammor, fika, sjunga & prata;)
*Hmm skall man säga skvallra* Jennie & raringen Vilgot (dom vi skall på skaldjurskväll på lördag) var där så vi har fått låna deras gåstol *jippie hojtar Alfred*

Alfred var näst yngst men han höll låda och rullade runt på lekmattan tills han blev lite trött..sedan så somnade goingen på min axel av alla intryck. Kanske i det längsta laget att vara där 10-12 för Alfred, då han brukar sova lunch vid 12 men har man inte provat så vet man inte;)

Han babblar för fullt nu, påminner om tvillingarna i den där reklamen ni vet;) Ibland undrar man vad han vill säga till oss;)


14 thoughts on “Öppna förskolan

 1. Va söt han ÄR!! Goa kinder och vilket hår!! 😀 En liten söt tuppkam kanske 😉 hihi

  Ne men eller hur, allt kretsar kring facebook.. ALLT kan man gilla blablablaa.. Förstår att du inte skaffar, men har man väl gjort de är man fast 😉
  Jag har precis börjat på ett cafè, och så har jag jobb på ett bed and breakfast, samtidigt som jag pluggar då 😉 Lite kämpigt men värt det! Funderar på sjuksköterska/barnmorska sen 🙂
  Och ni har full rulle märker jag, renoveringar, två bloggar och hejsansvejsan! Härligt!! kramis

 2. kul med öppna förskolan 🙂 det var Alva och jag på förra veckan ! så kul 🙂 Alva ääälskade när barnen sjöng och busade framför henne, hon satt som förtrollad !

 3. Gosingen då!
  Vi var oxå på öppna första gången för 2 v sedan.Var kanon måste jag säga!
  TACK!Kul att du gillade jeansen!

 4. Sant,färgerna är också de possitiva med hösten.
  Vi har sett enormt mycket fiml den senaste tiden vi med att det vore kul att sammanställa alla, men jäklar vad lång tid det skulle ta att fixa ett sånt inlägg.

 5. Vad roligt att det ändå finns, öppna förskolan alltså. Himla bra med en plats för småbarnsföräldrar att träffas!
  He he han berättar säkert livets alla hemligheter för er 😉

  Mja… jag ska vara ärlig och säga att stewardess är inget jag vill jobba med i framtiden, men det var en nyttig erfarenhet och serviceutbilningen har jag ju lite nytta av oavsett vad jag jobbar med 🙂
  Mitt nuvarande jobb går ganska bra, fortfarande riktigt jäkla tråkigt , men jag har iaf fått en rejält lönehöjning. Som det ser ut nu fortsätter jag vara inhyrd till företaget kan anställa.

  Fisk & fågel är mycket lättare för magen att bryta ned än annat kött så det är nog det som inte fungerar, min kropp har nog problem att bryta ned det andra köttet. Det är iaf min teori 🙂 men jag saknar som sagt inte "vanligt" kött, har t.o.m tappat smaken för det.
  Kram!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *