Testfredag- Marabou Orient, Limited Edition

Idag är det den nya Orient chokladen från Marabous Limited Edition med smak av dadlar & pistage, som testas.

Dadlar smakar det men har lite svårt att känna pistage smaken, jag som älskar pistage. haha blir man aldrig nöjd?! Mera pistage smak hade jag ju velat ha såklart.
Otippad smak för att vara Orient Edition hade tänk mig mer mörkare & kryddigare. Men denna är helt ok faktiskt!Jag som är lite skeptiskt till dadlar gillade faktiskt denna.

Kära Fästman sade att denna fick jag i alla fall ha ifred;) 2 delade åsikter här, se vad Eleonore tyckte.

16 thoughts on “Testfredag- Marabou Orient, Limited Edition

 1. Kul den där har jag inte sett i butiken här. Sv. Jag vet faktiskt inte, har inte gjort något speciellt för att bli inbjuden men roligt att bli det.=)

 2. sv: Ja det är en fantastisk stad! Tycker bara mer och mer om den =) Jag är f.d journalist som nu jobbar lite som författare och gör lite frilansjobb, Mest är jag hemmafru åt min sambo, vars jobb är anledningen att vi hmnade här nere =)

  Och gårdagskvällen var verkligen skoj!

 3. Hm, jag håller mig nog lite skeptisk tills dess att jag har testat själv. Kanske kan vara gott. En annan märklig kombination som faktiskt var god var maraboun med havssalt. Sedan tror jag det var något mer också men minns inte riktigt vad. Haha. Salt i choklad hade jag nog inte tagit i vanliga fall. Haha.
  Ha det bra

 4. dadlar vetfan, tror jag testat det 1 gång. haha! och sen aldrig mer. det säger kanske en del. 😛
  jaaa, det var en preseeent i slutändan! 😛
  känner du nån smak då av chokladen när du är sjukling? kanske smakar annorlunda om ett par dar. 😉

  jaaa jag hoppas det också, men risken finns väl att det blir svårare med hus då. meeen vafan. Man testar o ser, liksom. 😛

 5. Hum.. jag har lite svårt när man blandar i frukt eller bär i choklad faktiskt. Får se om jag vågar testa denna någon gång.

  Ja, du borde verkligen göra de där kakorna, de är heeeelt fantastiska! Speciellt när de är nybakade. 😉
  Jag har just frisknat till själv med efter en himla massa halsont. Samma här, inget snor, nästan inget hostande heller. Bara hals och öronen jag haft väldigt ont i i några dagar. Sedan poff-borta!

  Hoppas ni kan komma iväg i morgon till vännerna. Har ni några andra planer för helgen då? 🙂

 6. jag såg den där på hemmakväll igår men tycker smaken verkar läskig^^ såg att det kommit en annan ny marabou loop också som ska vara som kola innuti, den tror jag hade passat mig bättre^^

  ha en bra lördag

 7. Tack tjejen. 🙂 Betyder mycket att du orkar vänta.
  Ja jag hoppas på att det gick bra, dock känner jag mig inte så säker på att jag klarade det. 🙁

 8. Hmmmm dadlar är definitivt inte en favorit, men jag älskar kanel, kardemumma och den typen av kryddor… är lite osäker på om denna chokladen hade varit ngt för mig 🙂

  Fast kanske hade en liten nubbe varit bra för halsen, who knows ? 🙂
  Hoppas verkligen du mår bättre för det är ju så tokigt gott med skaldjur. Nu ska jag göra mig iordning för cermonin, tjipp tjipp!!
  Kram ! 🙂

 9. Dadlar gillar jag inte – fast det kanske mest är konsistensen. Smaken kanske är god. Får testa. Fats jag gillar ju visserligen inte choklad så mycket heller. Nog ingen hit för mig. Däremot är jag grymt sugen på dom nya citron & laktits pollysarna. Dregen kan ju inte göra fel haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *