Testfredag- OLW´s Mysmatchen Kebab drömmen

Haha denna hade ju varit den optimala smaken för kebabälskaren Gurkan!

Vad tyckte jag? Ingen märkvärdig smak, en svag eftersmak av kebab, mild i smaken. Kunde ha smakat mer. Man är så van att OLW chipsen brukar smaka lite mer & de gillar  jag! Tycker att dipen gör ganska mkt, rätt dip till rätt chips;)

Eleonore testar Sourcream & Italian cheese idag, undrar vad hon tyckte om dom?

10 thoughts on “Testfredag- OLW´s Mysmatchen Kebab drömmen

 1. Ja, man vill ju så gärna att det ska vara så. Pappan kunde ju kanske ha tagit dem, han verka ju vetat om att något skulle hända eftersom han nästan förstog direkt. Usch usch!
  Har en utmaning till dej på bloggen!
  Ha en fin helg!

 2. Jag tycker också de hade kunnat smaka mer kebab, men annars riktigt goda chips! =)

  sv: Ja visst var det smart med laplock! 😀 Kul att kunna marknadsföra sig själv lite också med sin logga på. Ooh, men du har ju jättefin header! 😉 Du skulle kunna ha den som logga! 😉

 3. Jag har lust att testa den som din vän Elenore testade. Den verkar vara något för mig. 🙂 Fast egentligen gillar jag vanliga salta (refflade) chips mest och som du säger; dippen gör smaken! 😉

  Ja, det är några stärnor där på ryggen. Gillar dom verkligen och ännu mer nu när de är fixade. 😀

  Det är hårdträning ett bra tag fram över alltså ser jag! Jag önskar dig all lycka till! 🙂 Jag har också just kommit igång igen med min träning efter sommaren. Så som jag är van att träna. Men jag springer inte så mycket. 😉 Blir mer gym för min del.
  (men ikväll är det kladdkaka och tv mys!!) hihi..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *