Bingo Rimér- En flickfotografs bekännelser

Älskar biografier! Rätt mycket snusk men intressant att se hur han lyckats nå sin framgång i livet! Men jisses vilkt liv! Man får reda på mycket om olika kändisar;) Riktigt bra, läste ut den på ett nafs;)

Bingo Rimér är Sveriges mest kända och ökända fotograf. Strippor, motorcykelgäng, överdoser, stämningar och ogenomtänkta bröllop i Las Vegas är några av ingredienserna i Bingos liv. Men trots att den kontroversielle fotografen alltid strävat efter att leva så extremt som möjligt har han samtidigt lyckats bli både en framgångsrik entreprenör och en ansvarstagande småbarnspappa.

Det är en spännande livsresa han bjuder på: bonnpojken med rampljuslängtan, som med en nästintill vettlös ingenting-är-omöjligt-inställning lyckades bli berömd flickfotograf med stående inbjudan till Hugh Hefners dekadenta fester i Playboypalatset. Bingo har varit ihop med flera av vår tids största sexsymboler och han har fotat och festat med några av världens största stjärnor.

I En flickfotografs bekännelser bjuder Bingo på den ocensurerade versionen av sitt liv så här långt. Vi får veta hur det gick till när Carolina Gynning, Victoria Silvstedt och Hannah Graaf upptäcktes, hur kronprinsessan Victoria och Hells Angels gick om varandra, och varför Bingos kärlekssemester med Tilde Fröling slutade med krossat hjärta”


13 thoughts on “Bingo Rimér- En flickfotografs bekännelser

 1. Jag har aldrig riktigt varit ett fan av Bingo Rimér, men härligt att du gillade den — det kan ju vara rätt spännande med biografier.

  Sv: Tack för peppen angående mina val inför hösten, kul att få höra att mitt engagemang lyser igenom <3.

  Hur har ni det, hur har helgen varit för er?

  Kram

 2. Den boken läste jag förra sommaren, riktigt bra faktiskt och kul att få en inblick hur han blev den han är idag 🙂
  Haha ingen fara vännen! Nya tag nästa vecka 😀 Men säg till om du vill ta en längre paus nu när ni har så mycket att fixa med, det har jag full förståelse för 🙂

 3. Den boken läste jag förra sommaren, riktigt bra faktiskt och kul att få en inblick hur han blev den han är idag 🙂
  Haha ingen fara vännen! Nya tag nästa vecka 😀 Men säg till om du vill ta en längre paus nu när ni har så mycket att fixa med, det har jag full förståelse för 🙂

 4. Tack för tipset! Jag som snart läst klart boken jag håller på med nu! Perfekt! ;D

  Sv; Haha, ja Linda är ju ett riktigt bra namn 😉 Hihi!
  Tack så mycket för din kommentar! 🙂
  KRAM!

 5. Nä den orkar jag inte läsa. Orkar inte med varken honom eller något runt honom. Men kul att du gillade den 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *