Min bloggbok!

Damen som “har den” mailade och sade att hon inte fick tag i personen som skulle ha den, så jag beslutade för att få den hemskickad till mig igen, för att snabba på processen! Inga problem då, dagarna efer skulle den skickas!

Hon fick boken runt den 15/3!!! JAG HAR ÄNNU INTE FÅTT BOKEN! JAG HAR MAILAT FLERTALET GGR NU DET SENASTE MEN FÅR INGET SVAR. VERKAR HA HÄNT EN DEL PERSONLIGA SAKER I HENNES LIV. Men här sitter jag och är arg & ledsen över min bloggbok & jag tycker väl att man kan väl för fan svara!?

Jag vill ju bara ha ett svar är det för mycket begärt!? Ett litet mail som tar en sek av ens liv, är det enda jag begär så jag vet hurdan situationen är. OM den är skickad eller EJ?!

GAH är så jävla förbannad över detta!! Här engagerar man sig i saker och så finns det folk som bara skiter i vilket!

24 thoughts on “Min bloggbok!

 1. Fy vad tråkigt…. :/ hoppas du får svar snart!

  Självklart menar jag barn som i smått,, djur och jag går inte ihop… 🙂

  Japp det bil insemination i Dk, nej jag är hetro, talat bara i gåtor, sorry haha, men är less på allt vad killar heter så orkar inte med dem mer!

 2. sv. jaha ja 🙂 ja jag tycker det är snyggt. på rätt person. jag har för tjocka ben för att ha såna hahahahahaha!!!! 😀 och klart du ska vara med i tävlingen! 😀 och lycka till med att sussa pojken 😉

 3. Det är så tråkigt när det blir så, håller med om att man kan ta sig tiden att svara på ett mail! Tar två sekunder att svara om det är skickat eller er. Känner lite samma för de jag bloggar för, svarar sällan på mail… Ska faktiskt byta nu den 1a maj vilket jag meddelade dem igår men ännu inget svar så man vill ju inte offentliggöra innan.
  Men det är ingen fara vännen, klart du ska ta en paus! Testfredagarna ska ju vara en kul grej och inte kännas som något man måste göra 🙂 Säg bara till när du har mer tid så kör vi med nya tag sen!

 4. Men fy va tråkigt! Riktigt dålig stil måste jag säga.. 🙁

  Haha, tillochmed olsson 😉 Va roligt 😛
  Om du vill, och har lust, så får du jättegärna rösta på mig till bloggbussen. Länk finns i menyn på min blogg. 😉
  Kram!

 5. Kanske finns någon logisk orsak? Hon kanske inte har tillgång till internet, hon kanske ligger på sjukhus, eller någon hon känner kanske gör det?

 6. Ush vad tråkigt förstår om du blir frustrerad. Förstår hur du känenr det.
  Jag förstår verkligen varför inte du kan komma på bloggträffen (så jag menar itne detta som kritik mot dig), men jag har ju haft lite samma problem med träffen som du med boken. Det var så många som var intresserade från början och som skulle komma, sedan blev det en massa kansken och sedan nej, så det är nog sista gången jag gör ngt sådant här, det är för uttröttande.
  Kramar !!

 7. Ja boken kommer nog snart ska du se, hoppas du får svar snart 🙂
  Jag vill byta pga en mängd olika anledningar, dels för att en person jag inte vill ha med att göra hittat min blogg och jag vill inte att denna ska läsa vad som händer i mitt liv så jag ska byta till en blogg där jag kan lösenordsskydda vissa inlägg(självklart får mina trogna läsare åtkomst till dem) och sen för att de känns ganska oseriösa 🙂

 8. Nej, vad tråkigt! 🙁
  Jag har faktiskt undrat lite över om den kommer till mig snart. Men då vet jag läget.
  Hemskt tråkigt att damen som har den inte bara kan skicka den vidare. Som du säger, det tar inte allt för lång tid. Inte att svara på dina mail heller liksom.
  Hoppas den snart är tillbaka!

  kramar!

 9. Hoppas verkligen det löser sig! Jag väntar på anmälningar än så länge, så min bok har inte lämnat hemmet än. Vill ha tio anmälningar innan jag skickar den så det flyter på någorlunda. Det kan krångla ändå (som synes) men men… Hoppas som sagt att det löser sig för din bok!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *