Påskigt hemma hos oss..

Litegrann iaf;) Den fina videungen plockade jag idag. Påsklijorna har kommit i rabatterna och blommat!Så fint!

Nu längtar vi alla till långhelgen förmodar jag! Hos oss blir det massa hemmafix ute, skall bli kul! Känns klassiskt för oss som har hus..hehe..
Vad skall ni hitta på?

11 thoughts on “Påskigt hemma hos oss..

 1. Tack. 🙂
  Några av bilderna har jag sett. Men färgerna på den jag kommentera va ju så sjukt fina. 🙂
  Har du!!? "världen" är liten ju. Hehe. Ska nog också kolla på den. Hehe.

 2. sv. jääj för korallorange 😀 attans vad synd! men det är svårt med kläder överhuvudtaget på nätet. men jag gillar tradera ändå. har klickat hem två par skor för 111:-/paret och då är frakten på 50-60 inräknat, så det är bra pris 😀 hoppas de passar. tror ett par kommer vara för små 🙁 det är storlek 33 (haha jag har små fötter) och måttet var 21,2 och mina fötter är 21,5.. men nog kan jag pressa in fötterna! 😀 hoppas jag..

 3. Så mysigt du har gjort det!
  Nja vi ska inte göra så mycket, hälsa på mina föräldrar & så blir det kalas på påskdagen syrrans lille fyller 2 år 🙂

 4. åh har du också sökt ? 😀 hihi, så spännande !

  jaa fy, hoppas verkligen att de små blir bättre snart !

  KRAAM <3

 5. Vilken tur … trodde inte det helelr egentligen, men ibland är det bokstavligen svårt att läsa mellan raderna 🙂

  Oh avd fint ni fått det där hemma, psåkris har vi tyvärr fåt överge, fungerar INTE med katterna, det lärde jag mig den hårda vägen 😛
  Tänkte också visa lite påskpynt i eftermiddag ! 🙂

  I påsk ska vi bara ta det lungt, vi ska ha en släktmiddag, men det är bara på påskdagen, resten av påsken får spenderas hemma, vilket ska bli jätteskönt !
  Hoppas nu både du & jag får bra trädgårdsväder 😉
  Kramar !!

 6. Så fint ris ni har! Visst är det skoj att pynta, borde ju egentligen älska att pynta till påsk med alla fina färger 😀 Men det här med påskfirande har liksom runnit ut i sanden ju äldre jag blivit men ska bli kul att uppleva det ur barns ögon igen till nästa år!
  Någon idé till testfredag imorgon?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *