Sherlock Holmes 2- A Game Of Shadows

Denna såg vi igår. Inte lika bra som den första. Fick ingen feeling för denna, men ändå inte dålig. Men jag blev faktiskt lite uttråkad. Fantasilös handling, skall ju vara mera hemlighetsfullt, mer trixeri, vilket det inte var.
Men har man sett den första så måste man ju se denna 😉

Kommer ihåg att den första så skrattade jag så jag höll på att krevera av replikerna mellan Sherlock & Watson (Robert Downey Jr & Jude Law).  

Denna var inte alls lika rolig, men några skratt blev det.

Kul att Noomi Rapace är med som en siande zigenerska!

14 thoughts on “Sherlock Holmes 2- A Game Of Shadows

 1. Tycker faktiskt att Sherlockserien som gick på svt i julas var bättre än filmerna 🙂
  Skönt att ni mår bättre, magsjuka är aldrig kul!

 2. Åh, jag har ju helt glömt bort att se denna! Jag gillar den första filmen riktigt mycket. 🙂

  Men jag får kanske hålla mina förväntningar i chack efter din recension här. ;P

  Skönt att ni är på bättringsvägen med magsjukan nu. Lagomt till en härlig helg då! 🙂

 3. sv. attans oxå! ja jag vill ju inte att man ska behöva tjorva med fejjan egentligen. tycker det är jobbigt själv. men det är ju företaget som bestämmer när de sponsrar en tävling.. :S

 4. hej hej ..

  tack vad roligt att du gillade mina virkade bakverk..:) Nja jag sålde förr när jag virkade mera men nu har jag legat på lite off när det gäller virkningen.. 🙂 men visst vill någon beställa något så kanske jag nappar och kan virka och sälja.. 🙂 Jag älskar att virka så, haha.

  kramisar

 5. Älgen ser ut att trivas fint, hihi! Lugn helg, inget jobb, bara vara lat =) Ska kanske träffa en kompis på söndag. har du några roliga planer??

 6. sv: Åh vad kul 🙂 NU började dte mräkas på dem att de börjar bli stora 🙂 har han något favorit barnprogram som fångar upp hans uppmärksamhet? 🙂

  Ja det är så många som haft det och aldrig fattat vad de var, nu tänkte jag prova och det är kul att ha dig där med 🙂 hinner inte alltid blogga så mycket eller svara på kommentarer men instagram finns i mobilen och det hinner jag alltid med 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *