Vår nya båt!

Snart åker vi för att hämta vår nya båt. Jag skjutsar dit svärfar & fästman så kör de hem vattenvägen. 

Så himla kul!! Spännande!! Sedan blir det att ta en premiärtur & vilket underbart väder vi har fått för dagens ändamål!!

Snart är vår Buster XL hemma!

20 thoughts on “Vår nya båt!

 1. Åh va härligt! Någon gång ska vi också ha nån liten båt och tuta runt i. Först ska vi bara tröttna på stranden! 🙂

  Just nu är det egentligen inga större problem, trots helt enkelt, men han blir när det väl sker så väldigt ledsen och arg att han helt och hållet låser sig i det ledsna och mer eller mindre blir otröstlig för allt från 30 minuter till en timma. V behöver goda råd för att kunna hjälpa ur dessa stunder både i hemmet och på dagis. 🙂 så egentligen inte så jobbigt. Men det blir det stundvis när det slår till.. Sen har det blivit på dagis som att ett utbrott av sådant slag kan påverka hur hela dagen blir sen. Lite som att pedagogiken också låser sig och det är himla synd. Han älskar ju dagis och är annars en himla gosig liten grabb som mest vill alla väldigt väl!

 2. omg en båt!! fasiken vad häftigt! önskar jag med hade sånt. skithäftigt ju 😀

  sv. ja visst var det lite fint? 😀 ska samla mina favorit armband där tänkte jag hihi 😀

 3. WOW vilken sköning, förstår att ni är överlyckliga!! Härligt med premiärtur, längtar tills vi får va med 😀

  kramelikram

 4. Oj det var ingen dålig båt, ser ut att kunna gå ganska snabbt med 😀 Hoppas det blir en varm och solig sommar så ni får njuta av den ordentligt!
  Hihi ja scones är ju inte nyttigt någonstans egentligen men gott är det allt 😀 Är kul att baka ibland men kanske inte jämt.

 5. Oj det var ingen dålig båt, ser ut att kunna gå ganska snabbt med 😀 Hoppas det blir en varm och solig sommar så ni får njuta av den ordentligt!
  Hihi ja scones är ju inte nyttigt någonstans egentligen men gott är det allt 😀 Är kul att baka ibland men kanske inte jämt.

 6. Härligt att kunna få ge sig ut på vattnet nu under sommaren! Det kommer att bli så mysigt, dock är jag mest för segelbåtar, gillar inte när det hoppar och går så fort alla gånger :). Men det är oavsett väldigt härligt att få chansen att snabbt ta sig ut under en dag, en liten tur sådär. Min farbror hade en Buster tidigare, dock en annan modell.

  Sv: Tack så jättemycket för komplimangen angående mitt inlägg att se annorlunda ut. Det betyder jättemycket för mig att få höra att jag är bra på att uttrycka mig. Många gånger när jag verkligen brinner/bryr mig om något och vill skriva om det, så kan det bli lite snurrigt i mitt huvud eftersom det finns så Mycket som jag vill få ut.

  Hur har helgen varit och har ni några speciella planer inför imorgon? Någon brasa?

  Kram på dig!

 7. Nej vad spännande !! Så härligt att ni snart får hem den, hela er sommar kommer ju bli helhärlig med en båt, det finns få saker som är så rogivande som att vara ute på en båt i en stilla bris ! 🙂
  Så roligt för er , verkligen !!

  Oh vad spännande, jag håller på att jaga sponsorer för fullt, några har nappat, men några har jag iten fått svar av ännu tyvärr.
  Hoppas ni har en riktigt härlig valborg!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *