Våren har kommit till badrummet;)

Ja lite vårigt år man allt ha i badrummet! Idag på förmiddagen så fikade jag & Alfred med Thessan på Expresso House!

Alltid lika kul & träffa dig vännen! Hoppas du komemr till oss och hälsar på snart! Tack för den supersöta Amisen!! Foto kommer när den funnit sin plats bredvid sin nya amis vän;)

Lite halv vajsing med bilden där, men vad tusan!!

12 thoughts on “Våren har kommit till badrummet;)

 1. Grönt är en färg som piggar upp! Egentligen en lugnande färg – fast jag tror den hör nyansen är mer uppiggande=)

  Det är inte bara du som frågar efter ugglor – så det får nog bli uggle-tema i ateljén snart=) Ska bara se till att få tid över att vara hemma – känns som jag flyger & far överallt förutom just hemma. Nu kommer jag befinna mig på Tjörn tills på måndag – efter påsk är det inte så värst många dagar kvar tills vi drar till egypten. Längtar efter sol & bad så jag nästan svimmar.

 2. Tack själv fina du! har sovit en stund så nu är jag piggelin igen =) spännande att få se kort på amisarna tillsammans, kommer nästa ite ihåg hur den första ser ut…. jag har väl gjort för många för att minnas alla. Krama lille alfred från mig

 3. sv. ja det är klart jag gör det 😀 men då vet man inte var man hamnar däremot haha 😀 meeen jag tycker ändå det är kul att se vad folk har för stil 😀

 4. Härligt att våren har kommit till ditt badrum och mysigt med en fika :).

  Sv: Visst ville hon säkert ha publicitet, men det är ju en del av artistyrket, är svårt att undvika det. Men i och med att hon ändå är så pass ung så tror jag att det kan hjälpa till att nå ut lite. Dessutom har hennes utställningar ändå fått mycket kommentarer i USA och Kanada bland annat. Men man kan i alla fall hoppas att någon får upp ögonen, bättre ett försök än ingenting allt ;).

  Vad ska ni hitta på i påsk då? 🙂

  Kram

 5. Så roligt att det blev en fika med Thessan, hon verkar vara en så härlig tjej 😀 Känns verkligen som jag bor på fel sida landet från er fina!
  Hihi hade nästan hoppats på en liten påskpaus i testfredagen, det går så bra så 😀 Hoppas ni får en underbar barnfri kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *