Gårdagens gymmning;)

Yes som utlovat så blev det gymmet igen igår! Idag har jag lite träningsvärk i rumpa & ben, men vad gör man inte för en snygg bakdel;)
Utfallssteg är en riktig “buttkiller” genererar i putig rund & fast rumpa. Kommer bli många fler benövningar på gymmet för min del, bra att ha benstyrka också när man skall springa varvet!

25 min kondition löpband.
Benpress
Utfall med vikter
Stuss & bäcken övning
Bröst
Triceps
Rygg

18 thoughts on “Gårdagens gymmning;)

 1. Jag vill så gärna tappa ett par kilo i vikt, men vet faktist inte hur jag ska göra. Känner mig maktlös mot min kropp. Jag dansar zumba och går varje dag.. kanske är det musklerna som gör att jag fortfarande vägen den vikten jag inte vill se.
  Ska du ner i vikt eller bara träna upp musklerna?

 2. Hej där… hoppas allt är bra å du är så duktig som tränar. Jag måste försöka komma igång nu… lite promenader i alla fall..

  Igår kom bloggboken… så de blev ju en stund att läsa lite… så kul att jag får ta del av detta och ska sätta mig och fixa med den sen…

  //tess

 3. Utfall med vikter är oslagsbart för rumpan! På mitt gym finns det även en "sparkmaskin" som du tränar med att sparka benet bakåt, (ståendes på ena knäet) så att du tränar en sätesmuskel i taget. Hoppas du förstod 😛 Den är också gryyyym!

 4. Vad är det för bloggträff och var är det? Ja det hade verkligen varit skoj att träffas! 🙂
  Kram!

 5. Duktig du är !
  Själv klarar jag inte av sådana ben eller rumpövningar, jag är allergisk mot ljudet av knakande knän 🙂
  Jag har kommit igång lite jag med faktiskt, känns bra !

  Jag hoppas verkligen att du kommer, det hade faktiskt kännts lite tomt utan dig !
  Kram

 6. Ja så himla frustrerande att dom inte kunde ringde och sa detta till mig. Själv måste man ju ringa i tid och tala om om man inte kommer.

  Duktig du är som tränar, jag brukar göra några av dessa övningarna med fast hemma 🙂

 7. Duktig du är som tränar! Det är bara skönt med träningsvärk på sitt eget sätt; det känns ju verkligen som att man har tränat på riktigt då ;).

  Sv: Vad roligt att du blev glad! Det var ju meningen. Jättebra skrivet om Titel Sverige.

  Kram

 8. Härligt när benen får rejält med stryk! 🙂 Själv kör jag aldrig just utfall då det tar så mycket på knäna och jag har problem där men det finns ju så månag göttiga varianter ju! 😉

  Krams

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *