Att inte bjuda tillbaka! Snåljåpar!

Är det något jag har svårt för så är det människor som är snåla eller alldeles för ekonomiska! (Nu pratar vi om dem som har ett jobb och en bra livssituation, helt enkelt).

Scenario 1: “den snåle, men också den oerhört dumme” Sätter sig i bilen (det är en liten bit att åka till just den affären) där brödet/kaffet eller något annat är extra billigt ibland. Eller dom har ett stort parti med youghurt som de säljer för 10:-.
“Den snåle” sätter sig i bilen åker till affären utan att ens tänka tanken att det kostar ju att åka till affären?! Hur dum får man vara?! Då blir det inte så billigt trots allt, om man inte har en bil som går på luft/el.
Jag slutar inte att förvånas! Detta är bara dumheter! Man kan spara in på mycket annat i sitt liv, men hur kan man bli snål när det kommer till mat??!!

Scenario 2: Man är ute och äter 4 st, man säger vi delar på notan! Smidigt och bra.
Då blir någon helt tyst, tankarna snurrar. Nu kan inte “den snåle” ta sig ur det. Personen i fråga har också valt det billigaste från början förmodligen. GAH! Jag blir tokig! Denne betalar snällt men påpekar nästa gång – Att var och en betalar väl för sig va?

Scenario 3: Man är ett gäng vänner som brukar umgås, laga mat ihop och dricka ett gott vin till exempelvis. Denna gången så är vi hos oss exempelvis, vi bjuder på allt. (Gästen har inte med sig något, inte heller en gåbort present). Ja just det gåbortpresent det köper alltid vi, men inte dessa vänner, icke! 
Middagen smakar och ser fram emot nästa gång då blir vi bortbjudna till någon av de som var hos oss, eller??!!! Men NÄ så är ju inte fallet. Här är gränsen nådd till fullo anser jag!

NÄ MED DETTA INLÄGG AVSLUTAR JAG – PENGAR ÄR TILL FÖR ATT ANVÄNDAS, CASHFLOW!

0 thoughts on “Att inte bjuda tillbaka! Snåljåpar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *