Älskar att planera resor!

Mitt upp i all stress och i vårt vintermörker så går jag igång och älskar verkligen att planera för olika resor jag vill göra.
Roligaste som finns är att åka iväg en weekend typ fredag-måndag men mina tjejkompisar, (de som vill och har möjlighet att haka på). Varför då med mina vänninor och inte min familj?

Jo det är nämligen som såhär att min kära fästman är sjukt flygrädd och han är inte alls redo att åka och särskilt inte med våran son då stresspåslaget blir ännu större =( Så då har vi löst det på detta sättet att jag tar 1-2 weekendresor per år, och han har sin motorcykel, han är nöjd och jag är nöjd. Win, Win!

I min kategori —> RESOR <— så kan ni spana in mina senaste äventyr som var en jobbresa till Palma, fantastiska Rom som jag helt förälskade mig i, älskar Italien! Helsingfors, Barcelona, Budapest, Madrid.
Helt amazing städer allihopa som gjort starkt intryck på mig varav flera kommer jag nog återvända till igen inom kort.
Sedan långt ned bland mina äldre inlägg ser ni ett youtube klipp på vår roadtrip vi gjorde genom europa! Missa inte den!

Kommer en liten bildkompott;) Inlägg om mina nästa resmål kommer imorgon. 

10 thoughts on “Älskar att planera resor!

  1. Åh, har också en sambo som vägrar flyg.. Han försökte vinna över rädslan en gång, men slutade med att vi satt kvar hemma i Sverige och såg vår Grekland resa flyga bort.. Nu bilar vi istället och får på så vis uppleva utomlands tillsamans 🙂 Men vad kul att ni löste det så, weekend med vänner är ju också toppen 😀

  2. Åh jag vill också planera någon rolig resa, jag fick en londonresa i julklapp att se fram emot med mina systrar! 😀
    sv; Åh, ja! Hade verkligen inte tackat nej!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *