Away – mode on!

När ni läser detta så är jag och rara Tappakilon Petra redan på plats i Göteborg för vårt event #tillsammansärvistarka och vi är så laddade så ni anar inte, det kommer spruta energi ur våra öron! Gäller ju inte att ta ut sig för mycket för vi ska ju orka med kvällen med;)
Men som ni vet så kör ju alltid jag ALL IN, oavsett, älskar att prestera!

Följ oss på instagram vettja så ni inte missar något! @hummingbird83, @tappakilon @lmevent

(Eftersom jag sitter och förbereder inför imorgon, alltså idag lördag (förinställt inlägg), smart jag kör en parentes i parentesen, det var nytt,haha. Säkerligen inte godkänt på svenska kursen. Kan detta bero på att jag är helt övertrött och det där glaset vin gjorde sitt;) Nä nu skall bilen packas med goodies och det sista skall förberedas).

 

14 thoughts on “Away – mode on!

  1. Jättekul! Ha det så roligt nu. Min Malmöresa blev inställd så jag skall stanna hemma och ta det lugnt istället.

  2. Haha lite övertaggad igår kväll kanske!?:P Hoppas ni har en riktigt bra kväll…jag är med på instagram och hejar på!:D
    sv: haha ja ditt skyrinlägg hade passat super ju! Ska definitivt prova!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *