Bra boende VS dåligt på weekendresan & hett resetips!

Som jag skrev i mitt inlägg —> Detta uppskattar jag vid resa <— att på mina weekendresor så har jag varit med om både bra och dåliga boenden och hur mycket ett dåligt boende påverkar resten av vistelsen.

På de senaste weekendsresorna jag gjort (Läs gärna om de olika resmålen i min kategori Resor). så har jag varit med om ett riktigt dåligt boende och det var Barcelona vi bodde i Raval kvarteret ett stenkast från La Rambla men in på en trång gata och på ett Hostel-aktigt ställe.

Citat från Barcelona-inlägget (Ett gammalt fattigt arbetarkvarter, under upprustning och bordeller). Det visade sig att detta inte alls var så farligt. Hotellet ägdes av indier och vi hostade oss upp till vårt rum, lite smått förgiftade av all rökelse)”.
Men rummet kändes ständigt fuktigt och det var pyttelitet, ingen garderob att förvara kläderna i osv,astrångt MEN superbilligt OCH denna ständiga starka stank av deras rökelser *asg*.
Själva området att bo i var säkert ingen fara och vi var ju två och tog taxi hem om det blev sena kvällar. Men själva Barcelona gjorde sitt, tog oss med storm, älskar Barcelona! Men vi lärde oss ju till nästa gång 😉

Vi har bokat allt via Hotels.com som är supersmidigt, ibland kan jag tycka att det blir ett alldeles för stort utbud och man får göra en del googlande för att hitta rätt ställe att bo på osv.
En annan helt fantastiskt resa var Madrid-resan, då bokade vi superbilligt & superlyxigt boende centralt via Secretescapes.se (där kollar jag in rätt så ofta måste jag erkänna typ några ggr i veckan) för att se om jag kan hitta mig en billig flygresa med kombinerat med dessa fantastiska lyxhotell som ofta inkluderar en flaska vin, välkomstdrink etc. Där kan man göra riktigt grymma fynd på lyxiga boenden! Ni känner säkert till detta men här kan man även fynda hotell i Gbg, Stockholm, spavistelser mm.

Bra sugen på att boka Alicante och inte fy skam att Ryanair har snuskigt billiga flyg dit beroende på när man kan åka då. 3 nätter för 580:- för ett dubbelrum/på två är inga pengar!
Vem följer med?

 


2 thoughts on “Bra boende VS dåligt på weekendresan & hett resetips!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *