Full Rulle & God Jul!

Det var behövligt att vara ledig idag, annars hade jag inte hunnit städa och fixa iordning för julfrukosten som hålls hos oss imorgon bitti. Skönt att få gjort en riktig storstädning med allt vad det innebär!

Vi kommer att fira vår jul med släkten som varje år på juldagen & annandagen osv. Jag börjar jobba på onsdag igen, skönt med lite ledigt.

Nu har vi officiellt stängt ned vår ena LM mail så vill ni komma kontakt med oss så är det kontakt@lmevent.se som gäller fortsättningsvis.
Känns skönt med en nystart faktiskt, varför har vi inte använt den andra mailen innan för? Den är ju grymt bra! Samt att man får en helt fantastiskt support om det är något man undrar över. Så jag håller på att pilla lite med den och skall få in alla kontakter från vårt nätverk osv. Kommer bli så mycket smidigare och proffsigare!

Är du inte med i vårt nätverk? Gå in på www.lmevent.se och klicka på registrera dig.

22 thoughts on “Full Rulle & God Jul!

 1. skönt o va ledig enda fram tills på onsdag. själv börjar jag jobba igen på Måndag :/ jag hoppas ni får en riktigt mysig helt och jag ska kolla in dina resor strax på bloggen, tack för länken 🙂 kramis

  • Ja lite skönt med ledighet, behövs efter allt julfirande. Man blir ju helt färdig efter all mat o firande;) Åh hoppas du har en bra arbetsdag idag, ledig en dag till sedan jobb för mig med;) Ja men gud glöm inte av att spana in mina resor!

 2. Härligt med lite ledigt och önskar er en riktigt god jul!☺
  sv: jajjemen nästa vecka är det dags att bege sig mot Arlanda…ska bara få julen och lite jobb överstökat först!?

 3. Älskar när det är städat och fint 🙂

  SVar: Den i mitten stämmer så bra in på mitt liv just nu.. :/

  God fortsättning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *