Julen lider mot sitt slut!

Vilket är skönt på ett sätt, det är ju inte precis som så att man njuter lite extra av sin ledighet. Utan man firar på många håll med sina nära & kära vilket såklart är supermysigt. Men efter allt firande så är man ganska så urlakad/trött OCH glad att det är 1 år tills nästa gång man skall äta julmat,hehe. Även om det är otroligt gott!

Såhär har vi firat vår jul 2016

♥ Julaftonsmorgon så hade vi svärfar med familj på julfrukost, så det blev julfrukost med 8 personer och julklappsutdelning. Sedan på julafton dag & kväll, lagade vi julmat ocg såg på Kalle Anka och Alfred fick leka med sina nya klappar. Själva julafton gillar vi att få vara hemma och fira i lugn o ro.

♥ Juldagen idag så har vi firat hos svärmor med familj med julmat och julklappslek, vi vann en makapär man sätter äpplet på som skalar och skär skivor. En popcornmaskin och Bean Boozled spel (världens äckligaste sällskapsspel, man ska äta Jelly Beans som kan smaka hundmat, ruttet ägg osv. JA Alfred mer eller mindre tvingade oss att spela och jäklar han var inte feg asså utan smakade allt!

♥ Annandag jul (imorgon) kommer mina föräldrar hit på lite fika och då är det dags för den 3:e julklappsutdelningen.PHEW! Då var julen över för iår. Så himla mysigt med allt firande såklart. Nu närmar det sig vår/sommar igen, underbart! Först nyår!

♥ Jag fick ett superfint smycke från Gynning Design Crispy Drop Limited Edition av min kära fästman (jag fick utgåva 287/499. WOW så fint!

16 thoughts on “Julen lider mot sitt slut!

  1. Nej fy spelade ni jellybeans, det är så otroligt äckligt!!
    sv; Ja, Nelly har massa fint och alltid en bra rea! Ska nog ta och kolla in 😀

    • Ja ushamej! Vi hade köpt spelet till julklappsjakten, men så ville Alfred prompt ha det så vi lyckades vinna det. Han tycker det är askul,hehe. Vi tycker dock att det är mindre roligt*S*Ja jag fick fyndat en del på rean, får se är ju lite sisådär med strlk:arna på Nelly ibland.

    • Ja gud ja man blir typ tröttare än någonsin,hehe. Nu är det över och på nyår så blir vi hemma, vilket känns jätteskönt faktiskt. Du åker till helgen så ditt nyår blir i Barca eller?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *