Mellandagsrean! Hett tips!

Brukar i allmänhet vara urkass på att fynda på reor men iår så! Nu jäklar minsann, har jag klickat hem massor på Nellys 60% rea! 
Jag är nämligen lite sån att känner jag inte för att handla så gör jag inte det, kan liksom inte få upp en positiv vibe där när det kommer till att handla kläder, hehe. Sedan så totalt avskyr jag att springa i affärer faktiskt!
Men nätet är ju verkligen suveränt att klicka hem på rea, passar det inte så kan man ju faktiskt bara skicka tillbaka och det är inte så krångligt!

ETT HETT TIPS..
En annan fördel när jag surfade in på MQ
igår så ser jag till min stora lycka att de har massa online exclusive, vilket är fantastiskt och innebär att de bara har de priset på nätet! Me like it! Alltså jag hittar mer rea på nätet än i butiken, perfekt för mig som avskyr att springa runt i butiker;)

Så från och med nu är jag reans bästa vän! Har inte tid att sitta här och skriva mer måste klicka hem lite från MQ!

8 thoughts on “Mellandagsrean! Hett tips!

  1. Haha det här var ett farligt inlägg Linda. Speciellt för mig som är verkligen en köpmissbrukare. Men tack för tipset ska in direkt efter jag har skrivit klart här 😀

    svar: Du undrade angående funktionshinder.. Vi har startat en utredning tillsammans med min 3 åriga dotter. Vi misstänker att hon är autistisk, (har autism). Det är ofta därför jag skriver så detaljerat om min dotters utveckling/metoder i bloggen om just min dotter & hennes utredning. kramis <3

    • Hihi förlåt mig;) Hoppas du hittade ngt på rean;) Ja har ju inte varit inne på din blogg förrän i veckan och då är det så svårt att sätta sig in allt därav frågan, nu förstår jag mer. Hoppas att utredning lyckas på det sätt ni vill och att ni får den hjälp ni behöver som föräldrar också. Stor kram & Gott Nytt år fina du!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *